ANUNTURI

Hei lume, ai observat că Israelul a fost atacat? Să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului!

În timp ce dormi liniștit în patul tău, nu departe de casa ta, mii de oameni, femei, bătrâni și copii au fost forțați să ajungă în adăposturi antirachetă. Într-o zi mai mult de 400 au atacat Ierusalimul, au fost ucisi oameni si multi răniti. Un război se pregătește, dar nu se știe nimic despre asta, pentru că nimeni la televizor sau în ziare nu vorbește despre asta.

Patru sute de rachete în 24 de ore!!!!

Chiar înainte de un atac asupra Israelului este un atac asupra a ceea ce Israelul este în Orientul Mijlociu, singura țară care nu islamică înconjurat de sute de milioane de inamici gata să sară pe el, singura democrație în care trăiesc, evrei, musulmani, creștini și oricine este o ființă umană liberă.

Încearcă să-ți imaginezi ca 400 de rachete trec deasupra capul tău și a copiii tăi. . Imaginați-vă că aveți doar 30 de secunde de sunetul sirenei pentru a ajunge la un adăpost și a vă asigura copiii, familia. Credeți că această situație durează de șapte ani, încercați să vă gândiți la ce ați face dacă ați fi ținta unui astfel de atac, dacă copiii dvs. ar fi în vizorul teroriștilor islamici.

Nu-ți place? Știu, numai gândul te îngrozeste, dezlănțuiește în tine o furie care te conduce la ideea de a reacționa. Ei bine, acum știi cum se simt cei 2,5 milioane de cetățeni israelieni care trăiesc în apropierea Fâșiei Gaza

Deci, gândiți-vă la ce reacție ar fi dacă teroriștii islamici au tras 400 de rachete în doar câteva ore deasupra capul tău și a copiii tăi.

https://www.rightsreporter.org/hei-mondo-ti-sei-accorto-che-israele-e-sotto-attacco/?fbclid=IwAR2dOG26mhwhbkBnfOAKsv-mcJJbxdQcrNpjl6PC264ZNuZuZOExak4ZZ7w

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: