ANUNTURI

Să ne rugăm pentru Israel! Peste 450 rachete trase de teroriști palestinieni spre teritoriul Israelului!

Să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului!

În ultimele 24 de ore, peste 450 de rachete au fost lansate de teroriștii Hamas către ținte civile israeliene, rachete ce au dus la rănirea a 90 de persoane ṣi moartea uneia.

Media din întreaga lume nu prezintă evenimentele reale ce se petrec în Israel. Evenimentele sunt relatate în așa fel încât Israelul să fie pus într-o lumină proastă.

Pentru mulţi creştini a ajuns o provocare rugăciunea pentru Ierusalim. Psalmistul David afirma la un moment dat: „Rugaţi-vă pentru pacea Ierusalimului! Cei ce te iubesc să se bucure de odihnă.” Încă din vechime, regele David face apel la rugăciune pentru capitala regatului Israel. Cu toate că, în vremea respectivă, regatul se bucura de pace şi linişte datorită faptului că Dumnezeu binecuvântase domnia lui David, iubitul rege se ridică şi rosteşte apelul de rugăciune care ilustrează un caracter profetic. El nu ştia că peste mii de ani viitorul stat Israel va fi cuprins de conflicte.

Pacea Ierusalimului este un concept care se răsfrânge şi asupra noastră. Liniştea capitalei care găzduieşte cele trei religii monoteiste (iudaismul, creştinismul, islamul) depinde de pacea lumii întregi. Capitala statului Israel este punctul central în jurul căruia se învârt toate politicile lumii, conflictele şi bunăstarea noastră. Astfel, în vremea aceasta este nevoie de adevăraţi închinători ai Tatălui, care să mijlocească pentru linişte şi pace în interiorul capitalei, care de mult timp nu ştie ce înseamnă pacea adevărată.

Să ne rugăm pentru pacea Ierusalimului!

https://www.facebook.com/406641929502791/posts/1173813952785581/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: