ANUNTURI

Dumnezeu, cenzurat online de la Beijing

După ce i-a îndemnat pe creștini să nu-și mai lase copiii la biserică și să înlocuiască imaginile cu Iisus din casele lor cu portretele marelui lider Xi Jinping, Partidul Comunist vine cu o nouă inițiativă, în încercarea de a-i determina pe chinezi să-l abandoneze pe Dumnezeu în favoarea comunismului propovăduit de Beijing. De acum înainte, toate organizațiile care promovează mesaje religioase pe Internet vor fi nevoite să obțină autorizație din partea oficialităților.

China a trasat noi norme pentru a sancționa promovarea „haotică” și „ilegală” a religiei în mediul online, a anunțat, ieri, oficiosul chinez de politică externă „The Global Times”, citat de Reuters.

Toate organizațiile implicate în difuzarea online a ideilor și informațiilor religioase vor fi obligate să obțină autorizații din partea oficialităților locale, precizează publicația chineză, care citează un document politic emis la începutul săptămânii. În baza licențelor primite, aceste organizații vor avea voie „să predice și să ofere pregătire religioasă”, însă nu vor putea să utilizeze „live-streaming” sau să transmită activități religioase.

https://www.infocrestin.com/dumnezeu-cenzurat-online-de-la-beijing/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: