Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Daca numai ati striga catre El


În primii ani ai Bisericii, a avut loc o mare persecuție. În timpul acestei perioade îngrozitoare, apostolul Ioan a fost luat prizonier și trimis la Roma înainte de a fi alungat în Insula Patmos pentru a muri. Patmos era un ținut mic, pustiu, locuit de câțiva alți deținuți care fuseseră exilați acolo.

Când Ioan a debarcat la Patmos, el a rămas acolo, părăsit și izolat. Mai târziu, el scria: ”Eu, Ioan, fratele vostru, care sunt părtaş cu voi la necaz, la Împărăţie şi la răbdarea în Isus Hristos, mă aflam în ostrovul care se cheamă Patmos, din pricina Cuvântului lui Dumnezeu şi din pricina mărturiei lui Isus Hristos” (vezi Apocalipsa 1:9).

De ce i- fost dată o astfel de sentință lui Ioan, ucenicul lui Isus? Și de ce Roma, puterea conducătoare a lumii, dorea cu disperare să-l izoleze de civilizație? În mod clar, Roma îl considera o amenințare, fiind evident recunoscut printre evrei și neamuri.

Acum, Ioan ar fi putut fi privit ca fiind un eșec. Dacă ar fi fost măsurat prin standardele actuale ale succesului, el nu ar fi valorat nimic: nu avea congregație, nici clădire a bisericii, nici bani, nici vehicul, nici casă, nici haine decente.

Dar cât de greșiți ar fi fost cu toții! Ceva incredibil s-a întâmplat cu Ioan după primele sale zile în insula Patmos. El a luat o decizie care a afectat întreaga lume a bisericii pentru veșnicie. Pur și simplu, Ioan a murit față de toate planurile sale și s-a gândit la slujire. Din câte știa el, exilul său în Patmos era ultima sa cursă, dar el a decis să I se închine lui Dumnezeu în continuare. ”Voi umbla în Duhul și mă voi dedica să caut fața lui Dumnezeu. Acum am timp să-L cunosc așa cum nu L-am cunoscut niciodată.”

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9685-devotional-daca-numai-ati-striga-catre-el?fbclid=IwAR2Kq9fciZi-pSwIMAfm_XFORs8e9tdDBDVSZBJxzSnWiGAZO2KEYoUM-Fw#ixzz5WWeSgYBq
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22378 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: