ANUNTURI

RUGĂCIUNE PENTRU FILIP-Baiatul ranit in accidentul provocat de un sofer care facea live pe Facebook este in continuare in spital

Lupta pentru viață nu a încetat nicio clipă, din 12 octombrie, pentru Filip, fratele fetiței de 9 ani decedată în urma accidentului petrecut între Jebel și Voiteni. Copilul a fost operat în urmă cu câteva zile, iar medicii i-au scos un rinichi și o parte din pancreas. Starea lui este în continuare gravă.

Micuțul în vârstă de 4 ani a fost rănit grav, în seara de 12 octombrie, din cauza unui șofer care făcea live pe Facebook și a intrat pe contrasens, în mașina familiei, după ce a ricoșat dintr-un tractor. La volan era tatăl băiatului, iar în autoturism se mai aflau mama și sora sa. Șoferul vinovat a decedat pe loc în urma impactului. La fel și sora lui Filip.

Părinții au fost răniți și ei, însă în momentul în care medicii de la ambulanță au ajuns la ei băiețelul era în stare critică. Echipajul medical l-a transportat la Spitalul „Louis Țurcanu” din Timișoara, acolo unde medicii au fost nevoiți să îl opereze.

În urmă cu câteva zile, însă, băiatul a fost dus din nou în sala de operație, spun membrii familiei. Chirurgii au fost nevoiți să îi scoată rinichiul stâng, dar și o parte din pancreas pentru a-i salva viața. Este vegheat acum de ambii părinți, și ei răniți în urma accidentului, dar care au ieșit din spital.

Sursa: http://mobil.tion.ro/#!mobilenews/detail/2140327

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura