ANUNTURI

Oamenii isi risca viata pentru a duce Cuvantul lui Dumnezeu in Coreea de Nord

Dupa o pauza de doua luni, Coreea de Nord a efectuat un nou test balistic. Acest eveniment a avut loc recent. Racheta balistica intercontinentala a zburat aproximativ 1 000 de kilometri spre est si a aterizat in Marea Japoniei. Aceasta e cea mai sofisticata racheta testata vreodata de regimul comunist si are capacitatea de a ajunge pana in SUA.

James Mattis: „Se depun eforturi mari pentru construirea unei rachete balistice intercontinentale, racheta care pune in pericol pacea in lume, in regiune, dar si in Statele Unite.”

Donald Trump: „Ne vom ocupa de aceasta problema. Vom face fata situatiei.”

Conform unei evaluari recente efectuata de Defence Intelligence Agency, anul viitor, Coreea de Nord va putea produce o ICBM. Ambasadorul ONU, Nikki Haley a spus Consiliului de Securitate ca daca Coreea de Nord va impinge in continuare lumea spre razboi, va fi distrusa complet.

Coreea de Nord este cunoscuta ca fiind cea mai periculoasa tara pentru crestini. Credinciosii isi pot practica credinta in secret, nu se pot intruni si nu a voie sa rosteasca numele lui Isus Hristos. Erik Rosales ne aduce informatii despre persecutie. Vom afla si de la cei care au reusit sa evadeze si sa povesteasca lumii despre persecutie.

--

Coreea de Nord e cea mai periculoasa tara pentru crestini. Crestinii sunt arestati si torturati daca vorbesc despre Isus.

In Coreea de Nord insa, daca cineva detine o Biblie, poate fi condamnat la 15 ani de munca silita intr-un lagar.

Daca cineva e prins cu o Biblie, e ca si condamnat la moarte. Totusi, ei sunt dispusi sa isi riste zilnic viata pentru a duce Biblia crestinilor din Coreea de Nord, care nici macar nu au tinut o Biblie in mana, daramite sa fi avut una. Biblia este atat de pretioasa pentru ei. Este vestea cea buna.

--

Vernon Brewer conduce organizatia religioasa World Help care incearca sa ajute crestinii din Coreea de Nord. Conform lui Brewer acolo traiesc 300.000 de crestini. In jur de 70.000 se sting in lagarele violente pentru ca au fost prinsi in timp ce isi practicau credinta.

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/stiri/mapamond-crestin/7993-oamenii-isi-risca-viata-pentru-a-duce-cuvantul-lui-dumnezeu-in-coreea-de-nord#ixzz53lj0CdP2
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura