Reclame
ULTIMELE STIRI

Ce nu te va întreba niciodată Dumnezeu la judecată!


1. Religia. Ce religie ai avut? Nu e curios Dumnezeu de religia ta. Poți însă responsabil să ajungi ca mine în punctul zero al vieții, să realizezi că religia nu te ajută la nimic, iar singurul lucru pe care trebuie să-l dezvolți maxim este relația ta personală cu divinitatea. Nici măcar credința nu-l interesează pe Dumnezeu, ci credința îmbinată cu fapte. Chiar de aș avea toată credința în așa fel încât să mut munții, fără dragoste sunt zero barat.

2. IQ-ul. Nu este interesat Cel care deține izvorul înțelepciunii câte procente sau miligrame de inteligență are în plus creierașul tău. Nu coeficientul de inteligență artificială sau nativă e important înaintea Sfântului Creator, ci măsură de înțelepciune cumulată pentru a fluidiza calea spre nașterea din nou. Înțelepciunea care vine de sus este sfântă.

3.Câte cărți ai citit. Poți să devorezi toată biblioteca de la Alexandria sau marea bibliotecă a Vaticanului sau toate la un loc. Nu e curios Dumnezeu nici de asta. Ci te va întreba dacă ai iubit pe oamenii din jurul tău. Chiar de aș avea toată știința și n-aș avea dragoste nu-mi folosește la nimic. 1 Corinteni 13:2. Mă va întreba dacă am fost curios să citesc măcar o dată în viață Biblia.

4. Câți bani ai adunat. Nu e interesat Dumnezeu de asta. Niciodată nu a fost. Interesant, El este mai degrabă preocupat de banii și timpul și atenția oferite săracilor, bolnavilor, nenorociților. Te înțeleg! Zice un cetățean unui om bogat care privea în lacrimi vila care tocmai se făcea scrum. Nu pentru asta plâng domnule! Plâng pentru că am investit o viață întreagă în lucruri care se topesc într-o clipă și nu mi-am făcut timp să investesc în veșnicia care nu se va termina niciodată!

5. Câți kilometri ai parcurs. Ne lăudăm cu vacanțele noastre. Cu locurile exotice vizitate. Le postăm, le publicăm, ne fălim. Dar Dumnezeu nu e curios câți milimetri am parcurs pe macrocosmosul Să, în schimb mă va întreba despre metrii pe care nu i-am făcut până la spitalul de lăngă blocul meu, la pușcăria din cartier, la orfelinatul de pe strada alăturată. Aici se află frații neînsemnați ai lui Isus. Aici e Domnul însuși care mă așteaptă în vizită. Matei 25

6. Kilogramele. Cu sau fără o masă musculară impresionantă. Mai mare sau mai mic. Supraponderal sau fotomodel, țărâna va merge în țărână. Ce e important de știut, că Dumnezeu va comunica spiritual cu sufletul tău. Iată deci, cum cea mai mare parte a preocupărilor mele zilnice pentru partea fizică nu e nici măcar luată în seamă de divinitate. Pentru că veșnic este spiritul uman. Duhul. Conștiința.

7. Vorbele. Spuse sau scrise. Cine vorbește mult nu înseamnă că și spune multe. Vorbim mult. Prea mult! Mii de cuvinte pe zi. Miliarde în viață. Pentru Dumnezeu nu contează decât vorbele duhovnicești. Iar El le va răsplăti pe acestea doar cu condiția să nu fie alterate de înjurături și vorbe de ocară. Din același izvor iese și apă dulce și apă amară?. Ne întreba nedumerit apostolul Iacov în 3:11. Iar Mântuitorul ne avertizează că vom da socoteală pentru orice cuvânt nefolositor care a ieșit din gură, când ne vom înfățișa înaintea scaunului de judecată. Matei 12:36

E important să știi aceste lucruri! Să nu te trezești luptând o viață pentru lucruri care nu contează pentru Dumnezeu și pentru sufletul tău. Nu uita că ești veșnic. Luptă-te să cauți acele lucruri care te edifică și pe care le folosești etern nu doar vremelnic.

Pentru că….judecata vine!!! E la ușă. Iar tu vei fi interogat în curând!

https://onisimbotezatu.wordpress.com/2018/11/04/ce-nu-te-va-intreba-niciodata-dumnezeu-la-judecata/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23258 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: