Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Când demonii cer milă


Văd în lumea întreagă cum se cere toleranță față de ceva ce nu aduce niciun bine, ci din contră doar neonorocire. Doar boală mintală și fizică, sminteala copiilor, care sunt intoxicați cu ideologii de gen și educație sexuală menită să-i deposedeze de puritate, manuale schimbate și, cum am văzut în occident, propagandă chiar pentru pedofilie, cu unchiul John căruia îi place să se joace cu părțile intime ale copiilor, dar e “normal”, că e secretul vostru (așa îi îndemna o cărticică pe copii).

Apoi, când un creștin se ridică împotriva spurcăciunii sar demonii ori cu jigniri de genul: “Homofobule, încuiatule, omul peșterii, fii mai deschis la minte, ce ai tu cu noi că și noi suntem oameni și avem drepturi!”; ori sar cu chemare la blândețe: “Dragule, fii mai blând, nu le mai spune chiar așa direct, tu nu ești bun ca Isus!”

Așa reacționau față de Hristos și la fel reacționează și față de ucenicii Săi. Erau demoni care, când Îl vedeau pe Hristos că se apropie, cereau milă prin gurile celor chinuiți, atenție demonii aceia care aruncau copii pe care-i posedau când în foc când în apă, demoni care distrugeau fără nicio milă oamenii. Sau o altă strategie era aceea de-L denigra pe Hristos, că de fapt El ar fi demonizat și că ar face lucrarea aceasta cu puterea dracilor, că nu ar avea duhul acela blând al lui Dumnezeu, că “răutatea” cu care el se raporta la forțele astea demonice nu era semn de curăție.

Am văzut atitudinea asta și azi, chiar printre “credincioși”, cei care se ridică împotriva răului sunt demonizați, iar cei ce tac și sunt toleranți, lăsându-l pe Satana să le distrugă casele și societatea, sunt de fapt oameni ai “iubirii”.

Unii au fost așa de “miloși” la Referendum dar vă spun, ei nu vor avea milă de noi și de copiii noștri, ne-am complicat lupta pentru că am fost miloși cu forțele întunericului, care domnesc peste acest veac mai spurcat ca altele.

Dragilor, nicio milă față de demonii care ne spurcă societatea. Vă readucă aminte ce ne-a spus Apostolul Pavel, că noi nu luptăm cu oamenii, ci cu duhurile răutății de peste cei ce se înfrățesc cu ei pentru promovarea spurcăciunilor (Efeseni 6:12). Afară cu ei din oamenii chinuiți, legați-i cu autoritatea lui Hristos prin rugăciune, până va veni El ca să facă curat definitiv vom mai vedea mulți și multe bătălii vom duce.

Curaj!

https://toniberbece.ro/cand-demonii-cer-mila/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (23284 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

1 comentariu la Tony Berbece: Când demonii cer milă

  1. A republicat asta pe Noutati Crestine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: