ANUNTURI

Devotional – Sa nu ne inchidem ochii la nevoile celor saraci si neajutorati

Când Domnul atinge o persoană și o aduce pe genunchi, aceasta intră în părtășie cu Hristos. Ea intră într-un loc de odihnă și începe să-I slujească lui Hristos cu o nouă pasiune și cu o iubire crescândă.

Acest slujitor devine și mai conștient de ziua viitoare a judecății, când știe că Dumnezeu îi va pune următoarea întrebare: ”Cum L-ai arătat pe Hristos unei lumi pierdute?”

Acesta este singurul criteriu pentru modul în care vom fi judecați în acea zi. Nu contează dacă am petrecut mult timp cu Dumnezeu ca și Moise, dacă am primit mari revelații ca Daniel, dacă am fost sfințiți ca Pavel sau dacă am predicat cu îndrăzneală ca și Petru. Toată lumea va fi judecată după acest standard unic: Cum a exprimat viața ta cine este Isus și cum este El?

Unul dintre ultimele mesaje pe care le-a adresat Isus ucenicilor Săi înainte de răstignirea Sa este conținut în Matei capitolul 25. Cuvintele lui Hristos le-a adus o nouă atitudine de iubire și îngrijorare față de cei săraci și același mesaj m-a determinat și pe mine să fac schimbări în viața și în slujirea mea. Acest pasaj al Scripturii este:

”Atunci, Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: ‘Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, de moşteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii. Căci am fost flămând şi Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete şi Mi-aţi dat de băut; am fost străin şi M-aţi primit; am fost gol şi M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă şi aţi venit pe la Mine” (Matei 25:34-36).

Sursa: https://alfaomega.tv/devotional/9500-devotional-sa-nu-ne-inchidem-ochii-la-nevoile-celor-sarcai-si-neajutorati#ixzz5Tn0jW0bt
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: