ANUNTURI

Economistul Ilie Șerbănescu: Oamenii au cam votat împotriva lui Dumnezeu la Referendum. Să nu ne mirăm dacă vine urgia Lui peste noi!

Economistul Ilie Șerbănescu a spus, într-o emisiune televizată, că niciun partid parlamentar nu a avut interesul ca Referendumul pentru Familie să fie validat.

Fostul ministru a spus că politicienii au făcut în așa fel încât să arate că poporul român ar fi de fapt, susținător al noilor revoluții sexualitate.

Ilie Șerbănescu a avertizat că ratarea Referendumului ar putea atrage consecințe din partea Divinității.
Dacă discutăm din punctul de vedere al partidelor, eu cred că niciun partid nu avea niciun interes ca acest referendum să reușească. Ei aveau o problemă cu Bruxelles-ul. Și la trădare nu-i întrece nimeni!
[„Și de ce l-au mai făcut atunci?”] Ca să dovedească [faptul] că poporul român este un popor european. Și să mă ierte Dumnezeu, acuma românul ăsta murdar pe picioare, corupt, hoț, cum vreți dvs., s-a comportat „supereuropean”, a fost suav, delicat, a iesit din „mocirla” heterosexualității ăsteia învechite, a intrat în epoca asta a sexualismului de tip european și a dat cu piciorul la ceea ce este vechi, nu știu dacă îi mai put picioarele acuma, dupa referendumul ăsta, față de cum îi miroseau înainte, asta nu știu… În felul ăsta, clasa politică trebuie să fie mulțumită ca și-a rezolvat problemele cu Bruxelles-ul, ea e bine acuma. Toți sunt bine cu Bruxelles-ul. Nu vine România acuma să se erijeze în ceva „mai rău” chiar decât Polonia și Ungaria.

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: