ANUNTURI

GUVERNUL CHINEZ VREA SĂ „RESCRIE BIBLIA” ȘI FORŢEAZĂ BISERICILE SĂ CÂNTE IMNURI COMUNISTE

Guvernul chinez supraveghează un plan de cinci ani pentru a face creștinismul mai compatibil cu socialismul, va exista o „rescriere” a Bibliei, a declarat un activist proeminent al libertății religioase, relatează The Christian Post. Rev. Bob Fu, fost lider al bisericii din China, care a emigrat în Statele Unite în 1997 și a fondat organizația de supraveghere a persecuției China Aid, a oferit informații detaliate în cadrul unei ședințe de joi, despre un plan adoptat de denominațiunile conduse de stat în China . Deoarece represiunea chinezilor asupra religiei a avut un defect neplăcut, multe biserici demolate și mii de cruci scoase din biserici la nivel național, Fu a avertizat în prealabil că ceea ce se întâmplă acum în China reprezintă cel mai înalt grad de persecuție pentru grupurile de credincioși independenți pe care țara le-a văzut de câteva decenii.

Pastor Bob Fu, founder and president of ChinaAid Association testifies before the US House Foreign Affairs Committee, Africa, Global Health, and Human Rights Subcommittee hearing on „Chen Guangcheng: His Case, Cause, Family, and Those Who are Helping Him,” May 15, 2012 on Capitol Hill In Washington, DC. Fu shared a panel with Wei Jingsheng, founder and chairman of the Overseas Chinese Democracy Coalition; Reggie Littlejohn, founder and president of Women’s Rights Without Frontiers; Chai Ling, founder of All Girls Allowed; and Mei Shunping, a victim of forced abortion. AFP PHOTO/Karen BLEIER (Photo credit should read KAREN BLEIER/AFP/GettyImages) „Libertatea religioasă din China a ajuns într-adevăr la cel mai rău nivel ce nu a fost mai fost văzut de la începutul Revoluției Culturale din anii 1960″, a declarat el subcomisiei pentru Afaceri Externe a Camerei, Drepturile Omului la Nivel Global și Organizațiilor Internaționale. În centrul acestui nou nivel de persecuție se află noua reglementare a Chinei privind problemele religioase, care a fost lansată anul trecut, dar a fost adoptată în 1 februarie. Potrivit lui Fu, revizuirea reglementărilor religioase urmărește să orienteze în mod activ religia spre a se adapta la societatea socialistă.

” Într-o mărturie scrisă, Fu a spus că, în conformitate cu noile reglementări, site-urile de activități religioase „vor accepta îndrumarea, supravegherea și inspecția departamentelor relevante ale guvernului local cu privire la managementul personalului, finanțelor, activelor, contabilității, securității, protecția relicvelor, sănătății și a bolilor, și așa mai departe. ” Fu a spus că pentru a se conforma noilor reglementări religioase, cele Trei Mișcări Patriotice și Consiliul Creștin Chinez (organele protestante sancționate de stat din China) au elaborat un plan de cinci ani privind „promovarea sininizării creștinismului”. El a explicat că CCC (Consiliul Creștin Chinez) și TSPM (Cele Trei Mișcări Patriotice) au organizat un seminar în iulie anul trecut pentru discuții preliminare despre planul de cinci ani. El a adăugat că schița planului a fost finalizată la o întâlnire din martie. Planul propune: Cultivarea și implementarea valorilor fundamentale socialiste”, fiind supravegheat de Biroul Național pentru Afaceri Religioase și „fiecare provincie, regiune autonomă, seminariile și bisericile TSPM ale municipalității și CCC vor coopera cu aceasta”.

Citeşte mai mult pe aparatorul.md: Guvernul chinez vrea să „rescrie Biblia” și forţează Bisericile să cânte imnuri comuniste https://www.aparatorul.md/guvernul-chinez-vrea-sa-rescrie-biblia-si-forteaza-bisericile-sa-cante-imnuri-comuniste/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: