ANUNTURI

Demisia morală a domnului Andrei Pleșu. după ce filozoful a scris încă un articol împotriva Referendumului pentru Familie

Jurnalistul Cătălin Sturza îi cere demisia „morală” lui Andrei Pleșu, după ce filozoful a scris încă un articol împotriva Referendumului pentru Familie, pe care l-a asemuit cu o măsură luată de regimul Ceaușescu.

„Dacă Ceaușescu propune un referendum despre obligativitatea de a ține post de două-trei ori pe sătămână, ne repezim, creștinește, să-l susținem, lăsînd deoparte faptul că, pentru el, postul nu e decît un mod de a cosmetiza penuria alimentară”, este fraza lansată de Andrei Pleșu care l-a indignat cel mai mult pe Sturza.

„Recunosc, mi-a luat câteva minute să-mi revin. Apoi alte câteva minute să îmi adun gândurile. Apoi alte minute bune să decid dacă merită sau nu să bag măreața zicere în seamă. Cum să o iei, cum să apuci mai întâi chestia asta – pe care o poți apuca și scutura din atât de multe părți? Și care nu e nici măcar vreo chestie; e așa o apă de ploaie, încât nici scuturată nu merită să fie?

citeste mai mult: https://www.activenews.ro/stiri-politic/Demisia-morala-a-domnului-Andrei-Plesu-153065

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: