ANUNTURI

Remus Borza, deputat independent: „Odată adoptată legea parteneriatului civil vor urma alte concesii din partea statului”

Deputatul independent Remus Borza a declarat într-un interviu acordat DC News:

Trebuie să fim conștienți că, odată adoptată Legea parteneriatului civil, prin care partenerii de același sex vor fi asimilați soților în materie de asistență socială, asigurări sociale și de sănătate, drepturi ale pacientului, regim fiscal și combaterea violenței domestice, vor urma și alte concesii din partea statului.

După câțiva ani vom permite și căsătoriile între persoanele de același sex, după alți câțiva ani vom permite și adopțiile copiilor de către cuplurile gay. În școală, încă din clasele primare, se vor preda cursuri prin care copiii noștri să fie acomodați cu astfel de practici.

Homosexualitatea și lesbianismul vor fi prezentate ca absolut normale și firești, în spiritul unor valori europene și umaniste la care trebuie să ne raliem necondiționat. Cei care se vor împotrivi unor astfel de abordări vor fi stigmatizați și marginalizați social.

Printre altele, Borza a analizat rezultatul referendumului pentru căsătorie și impactul pe care îl va avea în următorii ani:

Toți au mers cu frâna trasă. PSD nu a făcut campanie, nu și-a mobilizat electoratul, care înseamnă, în primul rând, electorat rural, profund creștin și practicant. Putem vorbi de o înțelegere, de un pact secret al PSD, chiar al lui Dragnea cu birocrații de la Bruxelles. Picăm referendumul, dar fiți mai îngăduitori în ceea ce privește modificările la Legile justiției și, eventual, la o Ordonanță de Urgență pe amnistie și grațiere.

citeste mai mult:http://stiripentruviata.ro/remus-borza-deputat-independent-odata-adoptata-legea-parteneriatului-civil-vor-urma-alte-concesii-din-partea-statului/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: