EDITORIALE

Nu vreți penali dar vreți homosexuali

Haideți să punem în balanță din punct de vedere financiar homosexualii și “drepturile” lor și penalii și hoțiile lor. Chiar dacă sunt din alte filme totuși ne afectează pe noi ca societate ambele subiecte.

Haideți să privim la penali, ei nu pot fi scuzați în nicio privință, prin contracte cu dedicație, prin influența exercitată nedrept și prin comisioane peste comisionea cerute pentru orice mișcă în țara aceasta merită să dispară din politică pentru totdeauna. Sunt de condamnat pentru slujbele date cu dedicație, prin punerea unor persoane incompetente în poziții atât de importante în România au compromis o națiune la nivel European.

Dar haideți să privim și la costul numit LGBT. Homosexualii & co. vor o educație sexuală în școli, care să îi facă pe copii și pe părinți să-i accepte, educație care costă 70 de milioane de euro pe an, această educație va duce la bulversarea copiilor care din fete vor începe să se creadă băieți și invers, vor cere apoi operații care costă între 20.000 și 60.000 de mii de euro.

Vor vrea, bărbați fiind, implanturi mamare care și alea se pot deconta de la stat (vezi cazul Olandei), vor vrea semafoare care să-i reprezinte (doi bărbați ținându-se de mână – și astea există în vest și costă), vor vrea treceri de pietoni colorate în culorile steagului lor (și astea există în Paris și costă). În cele din urmă tratarea bolilor de SIDA/Sifilis, HPV, boli de piele cât și tratamentele bolilor psihice rezultate dintr-o viață depravată vor costa statul o avere. Nu e mai bine să previi decât să-i inviți să își împrăștie “virușii”? De aceea alegerile lor și stilul lor de viață trebuie să rămână în privat unde nu-i condamnă și atacă absolut nimeni și unde eu nu sunt obligat să le suport consecințele și să plătesc împreună cu ei “factura”.

Nu poți cere penalilor să dispară pe motiv că păgubesc națiunea aceasta și să bagi pe altă ușa altă pagubă. Fiți cinstiți dacă tot ați început lupta asta și nu ipocriți până în măduvă. Altfel veți rămâne în istorie ca niște boicotiști. Deschideți ochii dragi români!

https://www.facebook.com/tony.profides/posts/1842376455810465

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: