EDITORIALEEducatieStiri

Strategia Naţională de Educaţie Parentală 2018-2025: Omul nou – fără spiritualitate, fără personalitate, fără identitate.

Strategia Naţională de Educaţie Parentală 2018-2025: Omul nou – fără spiritualitate, fără personalitate, fără identitate.

Când veți fi obligați să participați la cursurile de reeducare, să vă amintiți de referendum.

Fragment:

„Deseori, noile ideologii promovate în special în domeniul protecţiei copilului întâlnesc mentalităţi conservatoare, un sistem de valori ale familiilor ce trebuie regândit în contextul unor informații noi cu privire la nevoile de dezvoltare ale copiilor.

De aceea, familia din societatea actuală are nevoie din ce în ce mai mult de un sprijin extern pentru a se adapta acestor cerinţe, în condiţiile în care părinţii reclamă fie o incapacitate de gestionare a relaţiilor cu proprii copii, fie rămân ataşaţi valorilor care sau transmis tradiţional şi pe care le consideră ca fundamentând modele valide de relaţionare intrafamilială.

Această din urmă atitudine, care în domeniul educaţiei parentale reprezintă şi o formă de manifestare a reticenţei părinţilor în ceea ce priveşte participarea la cursuri de educaţie parentală, este prezentă uneori şi în discursul profesioniştilor, care idealizează familia tradiţională, pe care o

consideră drept o formă perfectă de organizare.”

https://www.facebook.com/967620023257972/posts/2103304606356169/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: