ANUNTURI

Norvegia da voie copiilor sa aleaga singuri daca vor sa fie baieti sau fetite. “Intr-un pasaport sunt Adrian, in altul Anna”

Dupa Malta, Norvegia a devenit a doua tara din Europa care le permite copiilor sa-si aleaga singuri genul, altfel zis sa decida daca se simt baieti ori fetite, indiferent de anatomia lor.

Trebuie doar sa completeze online un formular, iar dupa doua saptamani, solicitantii primesc un nou CNP. Majoritatea statelor occidentale impun o lunga perioada de consiliere, tratament hormonal si o sterilizare ireversibila, inainte de recunoasterea oficiala a noului gen.

La 10 ani, Anna Thulin-Myge, o fetita delicata, de un blond diafan, asteapta cu infrigurare un nou act de identitate, care sa stearga cu buretele faptul ca s-a nascut …baiat. “Cand eram mica, ma imbracam in rochite si ma jucam cu papusi, m-am simtit fata dintotdeauna”, spune Anna

https://www.stirisinoutati.ro/norvegia-da-voie-copiilor-sa-aleaga-singuri-daca-vor-sa-fie-baieti-sau-fetite-intr-un-pasaport-sunt-adrian-in-altul-anna/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: