ANUNTURI

CRISTIAN IONESCU – PE SCURT: CÂTEVA CONCLUZII ȘI CONVINGERI

Nu îmi propun să fiu exhaustiv și nici foarte obiectiv. Este prea devreme. Dar, atât cât înțeleg acum…

Nu îmi propun nici să devin fatalist privind cu ochi răi spre întreaga națiune, ar fi prea superficial. Că ăștia suntem și atât putem… știm, dar de ce?

  1. Referendumul în sine a fost o mare dezamăgire! Nu putem cosmetiza în niciun fel realitatea! Suntem mai câștigați să o acceptăm și să învățăm din ea! Pentru că inițiativa Coaliției pentru Familie este admirabilă, iar eforturile și curajul echipei din centrul acestui demers merită recunoștința noastră! Dar, această înfrângere nu trebuie să creeze resemnare ci să ne motiveze să continuăm!
  2. Referendumul a fost mai întâi amânat, apoi discreditat, iar în urmă sabotat și boicotat. Am afirmat de la început că dacă se împlinește un an de la lansare fără o dată stabilită pentru referendum, entuziasmul se va stinge. Cu politicienii nu poți trata în spatele ușilor închise unde pot promite marea cu sarea doar pentru a trage de timp. Am sugerat ieșirea în forță cu proteste și acțiuni gen cazul Bodnariu… https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2017/09/20/in-ceasul-al-doisprezecelea/https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/05/07/imi-pare-rau-ca-am-avut-dreptate/

  3. Partidele politice, instituțiile statului și media sunt aservite puterilor sinistre ale elitelor globaliste! Niciun echilibru, neutralitate nici vorbă! Trebuie să ne creăm propriile noastre instrumente de comunicare în masă!

  4. Largi segmente ale societății au căzut pradă campaniei de dezinformare și descurajare orchestrate prin media socială (și nu numai) de către lacheii Europei decăzute! Au folosit tactici și argumente josnice, nu s-au dat înapoi de la amenințări, înjurături, minciuni și insinuări, adică tot repertoriul unui sistem mizerabil care face apel la decadența și sălbăticia asociate stilului lor de viață!

  5. Lupta trebuie continuată! Va fi mult mai greu acum după referendum, dar resemnarea și renunțarea nu sunt o opțiune! Strategiile dar și premizele trebuie revizuite! Datorită absenteismului tolerat de Biserica Ortodoxă și în general și de celelalte culte creștine – a început să se vadă și la neoprotestanți – procentajele extrase din sondajele de opinie și recensămintele recente nu sunt reale! În România ca în restul Europei și chiar în America, creștinii de-adevăratelea au devenit o minoritate, atenție!, nu numai pe plan social ci în cadrul delimitat confesional și eclesial! Cu alte cuvinte, biserica locală are 1,000 de enoriași? Mare lucru să-ți vină 3-400 Duminică la slujbe! Creștinii care se tăvălesc prin șanțuri, cei imorali, ignoranți în ce privește doctrina, pe care îi stropim doar de Crăciun și de Paști, aceștia ce caută în registrele noastre?

citeste mai mult: https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2018/10/08/pe-scurt-cateva-concluzii-si-convingeri/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: