ANUNTURI

De ce a plătit un italian homosexual un tricou „DA la referendum” ?

Un nou caz cenzurat de facebook. George Iustin Paltinel a scris textul de mai jos, iar în scurt timp postarea lui a fost considerată deranjantă. Pentru ce motiv oare? Iată textul și poza din postarea originală:

Astăzi am primit acest tricou!
Care este istoria lui?

În ultimile săptămâni am discutat cu foarte mulți homosexuali pe tema referendumului. Surprinzător a fost faptul că cei mai mulți sunt de acord cu acest Referendum și s-au declarat împotriva legalizării căsătoriilor persoanelor de același sex.

Una dintre aceste persoane cu care am discutat este și Matteo, un italian care cunoaște țara noastră și care promovează masiv Referendumul de când a aflat de organizarea lui. În discuțiile pe care le-am avut cu el mi-a spus că el nu este de acord cu doctrina LGBT și este sigur ca sunt foarte mulți homosexuali care nu se asociază cu ideile și propaganda LGBT. Știe ce înseamnă moralitate chiar dacă orientarea lui sexuală este imorală și știe cât de nociv este pentru o țară să se legalizeze căsătoriile gay și să se dea curs propagandei sexuale.

Mi-a spus ca își dorește mult sa susțină financiar campania pentru referendum însă i-am spus ca ar fi suficient din partea lui să promoveze referendumul printre prietenii lui români.

http://stiripentruviata.ro/de-ce-a-platit-un-italian-homosexual-un-tricou-da-la-referendum/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: