ANUNTURI

Tony Berbece: De ce se dau jos bannerele pro Referendum

De ce se dau jos bannerele pro Referendum

Mihai Voicu de la PNL a sesizat că pe materialele pro referendum sunt folosite culorile drapelului în campanie, desi este o campanie pentru un referendum nu pentru alegeri – o lege cu lacune de altfel – prin urmare trebuie îndepărtate. Sesizarea lui a și fost aprobată și a și fost pusă în executare.

Chestiunea aceasta cred că este de o ipocrizie maximă. Să pretinzi că-ți pasă așa de mult de culorile drapelului, dar să nu-ți pese de valorile propriului neam și de viitorul moral al acestui popor. Pe mine nu m-ar fi lăsat cugetul să fac o astfel de sesizare. Nu e despre a tăcea când hoțul fură, ci este despre a da dovadă de exces de zel când nu e nevoie, dar românul știe bine să-și fure propria căciulă.

Drapelul acela pe care pretindeți că-l apărați întruchipează neamul nostru românesc a cărui identitate o apărăm prin acest Referendum. Deci nu poți pretinde că au fost pângărite culorile lui într-o campanie care protejează România de depravare.

Mulți ați făcut tot posibilul să nu se afle despre Referendum sau cel puțin dacă se află să fie denigrat maxim. Televiziunile au tăcut sau au manipulat spre demonizarea acestei campanii, mulți artiști au boicotat, dar prin toată această adversitate ne-ați atras iar și iar atenția că Referendumul vă doare, vă dore pentru că lovește în inima destrăbălării și atunci când printr-o formă sau alta ești robit de ea, o slujești. De aceea spune Scriptura că nu poți sluji la doi stăpâni pentru că ori vei iubi pe unul ori pe altul.

Cine nu a s-a curățit nu a putut vedea bine valoarea morală a Referendumului! De aceea este disprețuit de voi, pentru că slujiți un alt stăpân și nu pe acela al curăției pe care dorim să o apărăm.

Dați jos bannerele, rupeți afișe, mototoliți cu ură pliantele pe care vi le dăm, dar nu ne veți putea smulge din inimi focul cu care vom apune “DA” pentru normalitate!

https://www.facebook.com/tony.profides

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: