Reclame
ULTIMELE STIRI

Alege familia creștină – Alexandru Fintoiu


Nu îți alegi familia. Cineva spunea că este un dar al lui Dumnezeu pentru tine așa cum ești tu unul pentru ea. Sunt oameni singuri care și-o doresc. Ar dori să aibă pe cineva aproape, dar nu au. Acasă ești liniștit, te simți confortabil, relaxat, e pace și dragoste.

Dumnezeu a lăsat-o ca pe o oază de liniște în tumultul societății. Familia este mai mult decât o legătură de sânge, este respectul și bucuria pentru viață a fiecăruia. Dumnezeu a vrut să fie așa.

Mi se pare revoltător însă atunci când societatea încearcă să schimbe ceea ce a lăsat Dumnezeu pe vecie. Europa este într-o cădere spirituală fără precedent iar acest lucru se poate observa limpede în legile pe care încearcă să și le impună.

Suntem creștini, deci implicit ar trebui să fim călăuziți de Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. El există indiferent câți oameni cred sau nu cred asta. E realitatea incontestabilă în care trăim. Dacă El a lăsat ca familia să fie formată dintre un bărbat și o femeie, așa trebuie să fie.

Nu vorbim despre normal și anormal, despre firesc și nefiresc, ci despre ceea ce dorește Dumnezeu. Consecințele pentru cei care nu respectă pe Dumnezeu sunt tragice. Poate că acum nu observă nimeni nimic din pricina îndelungii răbdări a lui Dumenzeu față de om. Încă El ne mai dă timp ca să ne întoarcem cu fața la El. Dar vremea e pe sfârșite.

Zicem că suntem români atunci când avem motive de mândrie. Zicem că suntem creștini atunci când avem în spate o istorie care povestește despre asta. Însă suntem români și creștini și când nu sunt motive de laudă și când nu vorbește arhiva istoriei și când greșim și când facem bine.

A venit timpul să ne arătăm respectul pentru Dumnezeu alegând familia creștină așa cum a lăsat-o El. Numai așa suntem în voia Lui. Poate fi dur, putem părea rigizi sau mistici dar când vine vorba de imaginea lui Dumnezeu nu există compromisuri. Suntem creștini și nu trebuie să mai explicăm lucruri fără rost. Un creștin respectă pe Hristos.

Vrem să fim binecuvântați. Vrem să fie o țară roditoare. Vrem să ne meargă bine. A venit timpul să dovedim cumva lui Dumnezeu că nouă ne pasă, ne rugăm și Îl iubim.

Mila Lui să fie peste noi.

http://www.ciresarii.ro/index.php/alege-familia-crestina-alexandru-fintoiu/

Reclame

Sustine. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22678 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: