EDITORIALE

Devotional – Cinci piedici in calea rugaciunii biruitoare

În toată Biblia, poporului lui Dumnezeu i se poruncește să se roage în orice moment – atât în vremurile bune cât și în cele rele. Indiferent de situația sau condiția noastră, trebuie să ne rugăm fără încetare. ”Bucuraţi-vă întotdeauna. Rugaţi-vă neîncetat. Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Isus, cu privire la voi” (1 Tesaloniceni 5:16-18).

Cred că fiecare creștin sincer dorește să se roage, dar chiar și credincioșii maturi găsesc uneori că este greu să se roage în situațiile grele. După multă rugăciune și studiu asupra Cuvântului lui Dumnezeu, cred că Domnul mi-a dat lumină asupra acestui subiect. Iată cinci piedici comune în calea rugăciunii biruitoare:

  1. Dificultate în a crede că rugăciunile voastre sunt acceptate. Chiar și după ce au auzit Evanghelia harului propovăduită ani de zile, unii creștini încă nu au încredere că sunt acceptați înaintea Domnului.
  2. Sentimentul de a vă simți vinovați pentru că vă rugați numai atunci când aveți probleme. Biblia ne spune: ”El ia aminte la rugăciunea nevoiaşului şi nu-i nesocoteşte rugăciunea” (Psalmul 102:17). Dumnezeu nu ne va respinge rugăciunile pur și simplu pentru că I le aducem înainte într-un moment de încercare.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9410-devotional-cinci-piedici-in-calea-rugaciunii-biruitoare

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: