EDITORIALE

Tony Berbece: Despre creștinii “penibili și isterici”

Văd comentarii ciudat din partea unor “credincioși” care spun că acel cântec de susținere a familie făcut de câțiva artiști creștini e penibil, că un afiș care îndeamnă oamenii să voteze pentru viitorul copiilor noștri la Referndum e și mai penibil. Adică un cântec decent și un afiș la fel de decent e oare un răspuns penibil la propaganda spurcată pe care o fac unii?

Da, aș accepta poate că suntem penibili doar dacă vă referiți că nu suntem mai tranșanți de atât, mai clari și fără frică, doar în aceste condiții m-aș mai gândi dacă să accept sau nu termnul “penibil”, dar știu că nici așa nu e unul potrivit.

Apoi orice discurs de apărare a valorilor morale ale creștinismului este un discurs “isteric”. Cumva să nu-i speriem pe cei care ne învață copiii mizerii, ca să nu-și retragă din școlile românești luminata ideologie prin care copiii noștri vor fi duși spre “emancipare” – adică maxim într-o clinică în care băieții să-și pună sâni siliconați, iar fetele să și-i scoată (vezi cazul ministrului olandez al sănătății care va aloca 2,8 milioane de euro pentru a finanța implanturile de sâni ale bărbaților care vor așa ceva – calculează cât ar costa asta în zece ani și ne dă un Referendum ca să nu vi se mai pară scump).

Citeam mesajul unui tip care spunea că în afară se câștigă 3500€ pe lună pentru că au desființat familia așa cum o știm, iar noi apărăm familia pentru că suntem proști și de aceea avem salariul 300€ pe lună. Am ajuns să credem că țara noastră e săracă, cum o văd unii, pentru că nu ne lăsăm distruși de ideologia neo-marxistă prin care ni se spune că nu ne mai naștem nici măcar cu un anume tip de sex?

Nu valorile ne-au sărăcit, ci unii care ne vând țara asta de 28 de ani încoace, dar oricât de săraci sau bogați am fi, valorile noastre spirituale vor fi constante. Banii pot veni și pleca, dar familia formată din bărbat și femeie va rămâne aceeași până la sfârșit.

Acum aș vrea să vedeți cu adevărat ce este penibil și isteric în poza de mai jos. Celor care ne analizează nouă discursurile le spun: “Săturați-vă de penibilitatea și de isteria lor mai întâi și apoi veniți la noi cu critici!”

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1821909734523804/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: