ANUNTURI

Patriarhul Daniel le cere credincioșilor să apere și să promoveze „familia binecuvântată”

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj credincioșilor, în care a vorbit despre familia tradițională, „bazată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie, care poate da naștere la copii.”

 

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj pe tema familiei tradiționale și le-a cerut credincioșilor „să apere și să promoveze familia binecuvântată.”

„Această zi de pomenire ne arată că Dumnezeu a creat familia încă de la crearea lumii când l-a făcut pe om bărbat şi femeie cu scopul de a contribui la înmulţirea şi continuitatea neamului omenesc. Când noi cinstim familia binecuvântată formată din bărbat şi femeie cu scopul de a da naştere copiilor dăm slavă lui Dumnezeu Creatorul Universului şi al neamului omenesc. Îndemnăm clerul şi credincioşii noştri ca atunci când trebuie să afirme, să apere, să promoveze familia binecuvântată, care dă naştere copiilor, formată din bărbat şi femeie, să fie mărturisitori ai lui Dumnezeu Creatorul Cerului şi al pământului şi al familiei umane”, a spus el la finalul slujbei de la la Patriarhie.

Un referendum pentru refedinirea familiei în Constituție ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie va avea loc în 6 și 7 octombrie.

--

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/patriarhul-daniel-le-cere-credinciosilor-sa-apere-si-sa-promoveze-zfamilia-binecuvantata.html

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura