ANUNTURIEDITORIALE

Rugaciunea radicala perturbatoare

În Predica de pe Munte (Luca 6: 20-22), Isus oferă o listă de caracteristici sau activități pentru care cineva va putea fi binecuvântat. El vorbește despre binecuvântarea pentru cei blânzi, pentru cei săraci în duh și pentru cei împăciuitori. Această listă a devenit cunoscută sub numele de ”fericirile.” Cu toate acestea, fericirile nu au inclus și pasajul: ”Binecuvântați sunt cei ce nu se conformează veacului acestuia, căci nu vor fi înfrânți.”

A nu te conforma normelor religioase este o atitudine pe care Isus o încurajează în noi și una pe care El a trăit-o; El era nu numai blând și bun, dar era și radical și direct. De mai multe ori, Isus a fost deranjat de normele religioase. El a fost, de asemenea, un perturbator al împărăției întunericului.

Viața înflăcărată de rugăciune a lui Isus a fost în mod constant și eficient un ghimpe pentru împărăția răului. Când El Se ruga, domniile se cutremurau, puterile întunericului dispăreau și o mare lucrare a lui Dumnezeu era eliberată pe pământ. El a fost chiar perturbator pentru cei care au ales să-L urmeze, lovind constant în zona lor de confort. Când le-a lipsit acest spirit perturbator, El a venit și i-a conștientizat de nevoia de veghere în rugăciunea biruitoare, întrebându-i: ”N-ați putut să luptați în rugăciune nici măcar o oră?” Prin aceste cuvinte El a răscolit complet lumea lor.

citeste mai departe: https://alfaomega.tv/devotional/9406-devotional-rugaciunea-radicala-perturbatoare

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: