EDITORIALE

O marturie pe care lumea tanjeste sa o vada

Dacă spui lumii că Isus este Domnul și Mântuitorul tău, un Dumnezeu care poate face imposibilul, ei vor fi atenți să vadă cum reacționezi în situații imposibile. Și diavolul privește și el, sperând că credința ta va eșua.

Psalmistul scrie: ”O, cât de mare este bunătatea Ta, pe care o păstrezi pentru cei ce se tem de Tine şi pe care o arăţi celor ce se încred în Tine, în faţa fiilor oamenilor!” (Psalmul 31:19). Care este această mare bunătate pe care Dumnezeu o păstrează pentru cei care au încredere în El în încercări? Este o mărturie impenetrabilă și glorioasă a lumii că credința voastră poate supraviețui oricărei situații.

Vedem o astfel de mărturie în viața lui Daniel. Ceilalți conducători geloși au creat un complot împotriva lui, convingându-l pe regele Darius să interzică rugăciunea lui Daniel pentru treizeci de zile. Daniel era pe deplin conștient de pedeapsa pentru continuarea rugăciunii, însă știa că Domnul îl va vedea. Așa cum au prezis colegii săi, Daniel nu a respectat interdicția și s-a rugat de trei ori pe zi, după cum obișnuia.

Deși regele Darius îl respecta pe Daniel, el a fost forțat prin propriul decret să-l arunce pe acest om devotat în groapa leilor. Împăratul l-a asigurat pe Daniel: ”Dumnezeul tău, căruia necurmat Îi slujeşti, să te scape!” (Daniel 6:16). Totuși, în acea noapte, regele nu putea să doarmă (6:18).

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9382-devotional-o-marturie-pe-care-lumea-tanjeste-sa-o-vada

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: