EDITORIALE

Tony Berbece: Asigură-te că tu și casa ta veți vota pentru un viitor curat la Referendum

Iosua înainte de a îndemna poporul să se sfințească s-a asigurat că familia lui a făcut-o, așa e cinstit. Realizăm noi azi că nu putem cere altora să facă ceva dacă cel puțin nu am încercat să ne convingem familiile să facă bine? Ne mai pasă nouă de ce crede familia noastră sau fiecare cu ideologia lui?

Poate ați realizat că bătălia noastră pentru viitorul copiilor noștri, nu se dă doar pe Facebook unde share-uim, și bine facem, toate materialele relevante pentru a încuraja mersul la vot.

Mai ai o misiune, aceea de a implica tot neamul tău în acest Referendum de o importanță colosală pentru direcția morală în care România va merge de acum încolo. Sună-ți părinții, bunicii, frații, surorile, verii, verișoarele și ce rude mai ai și întreabă-i dacă au aflat despre cât de important este să scrie în Constituția țării că o căsătorie se poate face în neamul nostru românesc doar între un bărbat și o femeie, nu între femeie și câine cum sunt vreo șase cazuri în Anglia, nu între bărabat și pisică (am auzit că ar exista și asta), nu între bărbat și bărbat, femeie și femeie, bărbat și cinci femei, etc.

Nu luăm niciun drept nimănui prin acest demers, pentru că cei amintiți nu pot forma familii, deci de aceea nu există în momentul de față drepturi pentru ei în Constituție. Părinților noștri, care au făcut Consituția acestei tări, nici prin cap nu le-a trecut că vor veni vremuri așa de tulburi peste țara aceasta încât doi să profite de cutuma aceasta lingvistică și să zică prin faptul că scrie “soți” și nu soț și soție, au voie să se căsătorească. Ni s-ar răsuci străbunii în morminte dacă ar afla cu ce ne luptăm azi, ar ieși chiar să le tragă o urecheală zdravănă celor care au uitat de cine și cum au fost făcuți.

Așadar, nu luăm drepturi, ci nu permitem să se devalorizeze, degradeze, să se ajungă bătaia de joc a unor progresiști ceea ce pentru noi e sfânt, anume familia. Ei se pot iubi cu cine vor, cât vor, dar nu ne luați nouă dreptul de a păstra curată cea mai importantă ramură a societății și mai ales să vă atingeți de copiii noștri prin ideologia voastră drăcească.

Ni s-a dus vestea peste popoare că românii știu ce este aceea familia lăsată de Dumnezeu. Da, avem și uscături în pădurea noastră deasă și nu-s puține. Avem avorturi, avem copii abandonați, avem femei bătute de bărbați bețivi și neduși la Biserică, însă toate acestea nu sunt un motiv să adăugăm și alte blestemății. Unii merg pe logica, avem gunoaie, hai să mai facem. Eu merg pe altă logică, avem gunoaie, le strângem și altele nu mai facem.

Doamne ajută-i pe români să se ocrotească pentru că tu ne dai o șansă mare să o facem!

#hailareferendum

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1816036585111119/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: