ANUNTURI

Tony Berbece: Câți bani aș da eu pe Referendumul de pe 7 octombrie

Văd că societatea noastră a devenit așa de materialistă, așa de consumistă, așa de lacomă încât cei 20 de milioane de euro dați pe un “nu” hotărât propagandei destrăbălării, care ne buimăcește copiii, le tulbură identitatea, le fură puditatea și-i umple de pofte nebune, sunt o sumă mult prea mare.

O femeie prin America a lăsat 37 de milioane de dolari unui câine, iar noi nu putem da cu mult mai puțin pentru protejarea morală a copiilor noștri. Dacă ar fi fost după mine aș fi dat miliarde nu zeci de milioane. Nimic nu-i prea scump când vine vorba de protejarea lor morală. Dacă ar fi fost o molimă în România care le-ar fi distrus trupurile copiilor noștri am fi făcut orice, am fi cheltuit oricât, dar de ce sufletele și sănătatea lor mintală și morală e mai puțin importantă? De când sufletul valorează mai puțin decât trupul acesta trecător?

Vedeți de ce ei câștigă teren și noi îl pierdem? În timp ce ei, o mână de oameni, scot milioane de euro din conturi personale, în timp ce ei atrag companii cu bugete colosale, care fac presiuni și care donează zeci de milioane fiecare. În timp cei ei sponsorizează filme la Hollywood de sute de milioane despre identitatea de gen și pentru a mai infiltra câte o spurcăiune, în timp ce ei cheltuie sute de mii pe pliante, în timp ce plătesc jurnaliști, pagini întregi din reviste și ore întregi de emisie din televiziuni cu rating enorm, noi părinții ne zgârcim la 20 de milioane de euro. Credeți-mă sunt prea puțini.

Dacă nu câștigăm acum și vom ajunge să vedem consecințele nepăsării noastre va veni vreme în care unii oameni cu bani din statul acesta ar pune singuri câte 20 de milioane de euro de fiecare, iar alții ar dori să-și dea salariul sau pensia pentru a mai putea lupta încă o dată, dar va fi prea târziu.

Nu, 20 de milioane nu sunt mulți bani. Sunt prea puțini, terminați cu văicărelile, cârcoteala și cu luptele între noi. În timp ce noi adulții ne scindăm, copiii noștri sunt ca o turmă de oi care așteaptă ori măcelul lupului, ori toiagul păstorului care să gonească lupii. Gonim lupii sau ne mai certăm pe 20 de milioane de euro timp în care ei ne fură copiii?

Nu uitați că unul dinte păcatele Sodomei și Gomorei conform Profetului Ezechel a fost o liniște nepăsătoare. Da, erau mult prea liniștiți timp în care cancerul imoralității le mânca cetățile. Noi cum suntem? Oare nu prea liniștiți? Dumnezeu va pedepsi deopotrivă și spurcăciunea impralității sexuale cât și nepăsarea unora.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

https://www.facebook.com/tony.profides?

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: