ANUNTURI

Alianta Familiilor din Romania: SOLICITAM VOLUNTARI PENTRU REFEREND

Pe 11 septembrie Senatul Romaniei a adoptat, cu un vot de 107 la 13, amendamentul la articolul 48 care prevede inscrierea in Constitutia Romaniei a casatoriei intre un barbat si o femeie. Referendumul a fost anuntat pentru duminica, 7 octombrie. Avem la dispozitie doar citeva saptamini sa mobilizam publicul din Romania si diaspora sa se prezinte la vot. E nevoie ca cel putin 30% din intregul electorat roman sa se prezinte la vot pentru ca amendamentul sa fie adoptat. Conform datelor oficiale, in intreaga lume sunt aproximativ 18 milioane de cetateni romani cu drept de vot, adica persoane care locuiesc in Romania ori in afara Romaniei, au peste 18 ani si detin un buletin de identitate ori pasaport romanesc valabil, si un cod numeric personal. Restul romanilor ori cetatenilor romani care nu ideplinesc aceste conditii nu pot vota.
Concret, deci, e nevoie ca cel putin 5,4 milioane de cetateni sa se prezinte la referend si sa voteze. Daca luam in calcul ca 10% din voturi ar putea fi anulate din diferite motive, e necesar ca cel putin 6 milioane de cetateni sa se prezinte la vot. La prima vedere, numarul acesta pare sa intimideze si sa descurajeze, o impresie pe care mizeaza cei care se opun referendumului.
Am ajuns la ultima suta de metri si se impune sa ne continuam alergarea cu toata convingerea, perseverenta si determinarea pina la capat. Din 2006 incoace cind am pornit impreuna pe aceasta cale ati dat 3 650 000 de semnaturi pentru Articolul 48 si trebuie sa dublam acest numar pentru revizuirea lui oficiala prin prezenta noastra la vot. Lucrul acesta e posibil, dar avem nevoie de mobilizare. Incepind chiar de astazi sugeram cetatenilor tarii sa faca din referendum preocuparea lor principala zilnica si subiectul lor principal in discutiile cu cei din familie, biserici, parohii, omilii si persoane terte. Sa-si incurajeze prietenii, colegii si pe toti ai lor sa voteze.
 
Implicarea Aliantei Familiilor
AFR va tipari  un milion (1 000 000) de fluturasi pe care intentionam sa-i distribuim in spatiul public in ultimele doua saptamini de campanie. Va rugam sa va exercitati drepturile constitutionale sa ne ajutati la distribuirea lor. Ne-am pregatit din timp si deja avem 32 de centre de distribuire a fluturasilor in toata Romania. In saptamina care urmeaza fluturasii vor fi trimisi catre aceste centre de distribuire urmind ca in fiecare centru sa se formeze echipe care sa distribuie fluturasii. Fiecare centru are un lider. Avem nevoie de voluntari care sa ajute la distribuirea fluturasilor in spatiul public si peste tot unde este permis de lege: in spatiul public, la birou, in biserici, la vecini, etc. 
In aprilie si mai am lansat un apel similar la care ati raspuns multi. Apelurile facute atunci au fost prilejuite de anunturile facute atunci de factorii politici ca referendumul urma sa aibe loc in mai ori iunie.
Cei care deja ne-au scris ca vor sa se implice ca voluntari nu e nevoie sa ne scrie din nou. Deja i-am luat in calcul si sunt pe listele de voluntari. Ei vor fi contactati in timp util si vor fi conectati cu liderii de centre de distribuire a fluturasilor pentru a se implica direct la distribuirea lor.
 
Avem nevoie de mult mai multi voluntari.
Cei interesati sa ajute ca voluntari sunt rugati sa raspunda acestui email ori sa ne scrie separat la adresa office@alianta-familiilor.ro. Avem nevoie de (1) numele dvs intreg; (2) orasul in care locuiti; si (3) numarul de telefon pentru a va putea contacta in timp util. Important: avem nevoie de toate aceste informatii. Daca una din ele lipseste nu va vom putea contacta si, deci, folosi.
 
IMPORTANT: Datorita numarului mare de mesaje, nu putem raspunde individual fiecarui voluntar care ne scrie, dar confirmam primirea mesajelor dvs.
Pe parcursul campaniei vom angaja o secretara care se va ocupa in mod special de voluntari si va asigura ca fiecare voluntar sa fie inclus in campanie. Saptamina viitoare va vom da datele de contact ale secretarei. Deasemenea vom transmite secretarei contactele fiecarui voluntar.
Pentru familie, casatorie si viitorul copiilor nostri si al Romaniei!
Va multumim! Alianta Familiilor din Romania!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: