ANUNTURI

OAMENII RĂI, POT FACE LUCRURI BUNE.  Despre Referendumul pentru Familie.

Biblia este plină de personaje negative, care au făcut lucruri bune. În istoria creștină, începând cu împaratul Titus Flavius Vespasianus, care a vrut să cruțe Templul de la Ierusalim de la incendiu (august, anul 70 d.Hr) si până la Trump, sau, mai aproape de noi, la Dragnea.
Domnilor, situația este atât de gravă și de alarmantă incât, nu ne interesează cine o face. Nu vrem să vedem culoare politica. Nu vrem să vedem instrumentul politic, cu care, s-ar acoperii alte probleme politice. Nu ne intereseaza numele celui care o face. Poate să îl cheme și Bivolaru. Nu ne vorbiți înaintea acestei mari nevoi de referendum, de alte nevoi: de școli, de rechizite, de manuale desfigurate ori mutilate. De alocații pentru copii, de toaletele din școlii. Vorbiți-ne si despre astea, dar intr-un alt registru. Noi nu vrem, ca pe lângă toate relele din țara asta, să mai adăugăm încă unul, mai mare decât toate acestea, pe care le-am făcut deja. Ajung avorturile care s-au făcut în ultimii 30 de ani. Noi nu vrem să ne punem bine cu Europa si prost cu Dumnezeu. Nu ne cereți ca prin acestă acțiune, de ne-redefinire a articolului 48 (1) din Constituție, să spunem: Nu există Dumnezeu ! Ne-am întoarce, nu cu 30 de ani în urmă, după cum ne tot ziceți, ci direct in vremea zeului dacic Zamolxis. Iubim orice om. Acceptăm orice persoană cu slăbiciunile ei. Dar nu ne cereți să zicem porcului – porumbel. Daciei, fie ea Duster – Mercedes, iar bărbatului – femeie, ori că nu contează asta . Chiar nu suntem toți, încă, de dus la ospiciu. Nu profitați de disprețul, pe care, am stiut sa-l atragem asupra Bisericii prin apatia noastră. De lipsa de relevanță a Bisericii în societatea actuală. Noi, împreună cu voi, suntem vinovați de starea acesta spirituală. Lăsați-ne măcar dreptul să spunem că suntem păcătoși. Să recunoaștem că suntem strâmbi, iar Biblia a rămas tot dreaptă.
Dragi credincioși, nu ar trebuii sa vă cerem să ne share-uiți postările. Nu. Exprimați-vă simțirile. Mobiliziați-vă și rugați-vă necontenit. Organizați un post neîntrerupt in toate Bisericile.
Ioel 2:12 „Dar chiar acum”, zice Domnul, „întoarceţi-vă la Mine cu toată inima, cu post, cu plânset şi bocet!”
Ioel 2:14 ,, Cine ştie* dacă nu Se va întoarce şi nu Se va căi? Cine ştie dacă nu va lăsa după El o binecuvântare….”

https://www.facebook.com/popelea.nelu?

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: