ANUNTURI

Despre videochat – Nu-ți vinde sufletul pentru câteva mii de euro

Businesswoman and businessman handshake in the cafe

O “afacere” care crește tot mai mult în România și despre care nu am auzit niciun preot sau pastor vorbind este videochat-ul. Mii, chiar zeci de mii, de tinere din România aleg să facă așa ceva pentru că e tentant finaciar, dar nu se gândesc că astfel își vând sufletul. Am înțeles că România ocupă primul loc în lume la videochat, da, ați auzit bine. Avem mai multe fete în industria videochatului decât în orice altă industrie. Nu ne ajungea faptul că eram printre primii la proxenetism, victime ale traficului de persoane, una dintre sursele de prostituate pentru întreaga Europă.

Practic, România este patria videochatului, marile conferințe și “decernări de premii” se fac aici. Dar care este părerea lui Dumnezeu despre această practică, care este părerea sufletului celui ce face așa ceva? Poate spui ca tânără că e ok pentru că nu ajungi să te prostituezi, dar devii efectiv o pricină de păcătuire pentru mii de bărbați (Hristos a spus că privitul cu intenția de a pofti sexual este tot curvie, iar lucrurile nu se opresc aici niciodată). Din Biblie știm că soarta celor care sunt, mai ales în mod voit, o pricină de poticnire nu va fi deloc una buna.

Citeam un articol despre această practică, iar un psiholog spunea că unele tinere care fac așa ceva ajung la consiliere pentru că nu mai fac față mustrărilor de conștiință. Da, Sfântul Petru spune că poftele firii se războiesc cu sufletul. Simți presiunea sufletului care îți spune că îl pervertești. De această presiune nu scapă nimeni. Nici sute de mii de euro nu pot cumpăra un cuget curat și nici nu pot spăla rușinea și păcatul. Hristos, da, poate, dar tu trebuie să stai departe de păcat!

Așadar, nu te vinde pe bani dragă tânără/tânăr, gândește-te că viața, așa cum a spus Hristos, nu este doar despre mâncare și haine, doar despre trup și poftele lui, viața e mult mai profundă de atât, dacă ignori sufletul, care cere curăție, vei ajunge într-un război cu propria persoană.

Mai jos sunt cuvintele lui Hristos, dacă nici de El nu asculți atunci ce se va întâmpla cu viața ta?

--

https://www.facebook.com/tony.profides

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: