EDITORIALE

‼️🔴Ultima ora: Senatul a adoptat inițiativa de revizuire a Constituției ce definește familia ca fiind formată din căsătoria între un bărbat și o femeie. Va trebui aprobată prin referendum.⬇️

Senatului a dezbătut și a votat, în calitate de for decizional, inițiativa legislativă prin care se propune revizuirea art. 48 din Consituţia României, astfel încât să se menționeze că familia se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, nu între soţi, aşa cum este în prezent.

Proiectul de revizuire a Constituției, în vederea redefinirii familiei tradiționale, a fost adoptat cu 107 voturi „pentru”, 13 „împotrivă” și 7 „abțineri”. După adoptare în Parlament, proiectul mai merge la încă o dată la CCR, pentru un aviz, care trebuie dat în maximum 5 zile.

“Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor”, se arată în propunerea de modificare a art. 48 alin. (1) din Constituţia României.

https://www.biziday.ro/senatul-a-adoptat-initiativa-de-revizuire-a-constitutiei-ce-defineste-familia-ca-fiind-formata-din-casatoria-intre-un-barbat-si-o-femeie-va-trebui-aprobata-prin-referendum/

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura