Reclame
ULTIMELE STIRI

Devotional – Unde esti?


Creștinii care eșuează în a se ruga nu își dau seama de pericolul în care se află. Puteți să argumentați: ”Care e problema dacă unii creștini nu se roagă? Ei sunt încă credincioși – iertați și merg în cer.”

Tatăl nostru ceresc înțelege că trăim într-o perioadă foarte aglomerată, cu multe cereri asupra timpului și energiei noastre, iar creștinii sunt la fel de ocupați în afacerile și în activitățile lor ca oricine altcineva. Totuși, nu pot să cred că Dumnezeu acceptă cu ușurință refuzul nostru de a ne apropia de El, lucru care L-a costat viața singurului Său Fiu.

Tatăl a suferit trimițându-L pe Isus să fie batjocorit și răstignit, pentru ca noi să putem veni la El în mod liber. Dar trece zi după zi și mulți dintre copiii Lui nu se apropie de El până duminica la biserică. Când Adam s-a ascuns de Domnul în Grădina Edenului, Dumnezeu l-a întrebat: ”Unde ești?” (Geneza 3:9) Bineînțeles, Dumnezeu știa unde era Adam, dar Domnul îl întreba pe Adam de ce a neglijat părtășia cu El.

Creștinii care nu reușesc să se apropie de Tatăl ajung în starea bisericii din Sardes. ”Îngerului Bisericii din Sardes scrie-i: ‘Iată ce zice Cel ce are cele şapte Duhuri ale lui Dumnezeu şi cele şapte stele: «Ştiu faptele tale: că îţi merge numele că trăieşti, dar eşti mort” (Apocalipsa 3:1). Isus spune de fapt: ”Poți fi o persoană bună care este în stare să facă orice pentru oricine, dar un element de moarte s-a strecurat în viața ta din cauza neglijenței tale. Ceva din lume te-a pângărit.”

Care este lucrul la care se face referire aici? Lipsa rugăciunii! Credincioșii din Sardes nu au mai vegheat în rugăciune, nu-L mai așteptau pe Domnul și nu Îl mai căutau așa cum o făcuseră odată. Ei au devenit neglijenți, dar Domnul le spune în Apocalipsa 3:4: ”Totuşi ai în Sardes câteva nume care nu şi-au mânjit hainele . Ei vor umbla împreună cu Mine, îmbrăcaţi în alb, fiindcă sunt vrednici.”

citeste mai mult: https://alfaomega.tv/devotional/9324-devotional-unde-esti

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22400 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: