ANUNTURI

Familia este cel mai important lucru!

Rusu Demis: Ca un tânăr politician, Președinte al Partidului Dezvoltării Naționale Iași și un tânăr creștin susțin familia formată dintr-un băiat și o femeie și Referendumul pentru familie din data de 7 octombrie. (Proiectul de lege prevede modificarea articolului 48(1) din Constituția României, în sensul în care din „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între soți, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creșterea, educația și instruirea copiilor.”)

Fac un apel la toți cei care susțin valorile familiei să iasă la urne. Pentru ca rezultatul referendumului să fie recunoscut, la urne trebuie să se prezinte cel puţin 30% dintre alegători. Iar jumătate dintre ei, adică aproape 3 milioane de români, ar trebui să ceară schimbarea Constituţiei şi redefinirea noţiunii de familie.

Familia creştină este greu încercată de crizele morale ale societăţii secularizate a timpurilor pe care le trăim.

Mulți creștini, influențați de atmosfera seculară și atee a epocii noastre, foarte răspândită astăzi prin mass-media, percep căsătoria doar ca un eveniment, biologic sau socioeconomic.
Dacă însă căsătoria rămâne un eveniment doar social, fără să devină „taină”, fără să intre în Biserică, cu alte cuvinte, fără să intre în această Împărăție a lui Dumnezeu și să se transfigureze, nu este cu putință să se salveze nici pe ea însăși și nici nu poate să-i mântuiască pe alții.

Familia este un organism viu în care se dezvoltă dragostea între soţi, precum şi celelalte virtuţi creştine prin care omul se apropie de Împărăţia lui Dumnezeu.

Familia este cel mai important lucru!

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: