ANUNTURI

Cum sa traiesti ca fiinta sexuala intr-o lume pervertita sexual – de Titus Coltea

Poporul lui Israel a ajuns in sesurile Moabului. Conducerea Moabului, Balac fiul lui Tipor au ramas ingrozit de ceia ce au facut Israel triburile din jur. Ei si-au dat seama ca nu au nici o sansa de supravieturire in fata lui Israel. Si aceasta pentru ca D-zeul lor lupta pentru ei. D-zeul lor a aruncat in mare cea mai puternica oaste militara din vremea aceia oastea Egiptului. Au nimicit ostile celor doau imparatii ale Amoritilor si ale Basanului, pe Sihon si Og. Si acuma corturile lui Israel erau asezate in cimpile Moabului. Pe drept tot Moabul era ingrozit. Ei au inteles ca razboiul dintre Israel si Moab nu era unul al generalilor, sau al soldatilor si a tehnicii de lupta. Era un razboi ai dumnezeilor. Daca dumnezeul Israelitilor era mai tare atunci victoria era de partea lor, daca dumnezeul Moabitilor era mai tare atunci victoria era de partea lor. Batalia era deci una in lumea spirituala. Au trimis in Mesopotamia dupa un prooroc care avea puteri in lumea spirituala. Ceia ce binecuvinta el era binecuvintat, ceia ce blestema el era blestemat. Numele lui era Balam fiul lui Beor.

Dupa mai multe incercari Balaam este sedus de promisiunile mari de imbogatire, si vine sa blesteme de Israel. Dar blestemele lui sunt transformate in binecuvintari. Nu poate sa blesteme pe cel ce D-zeu l-a binecuvintat.

Pentru a nu-si pierde plata insa I-a invata pe Madianiti cum sa ii infringa pe Israel nu prin sabie, sau sulita, ci prin seductia sexuala.

Uita ce faceti, organizati o sarbatoare cimpeneasca. La ia invitati si pe tinerii lui Israel. La aceasta sarbatoare invitatii sa vada cit de atragatoare este cultura voastra. Cit de atragatoare este religia voastra. Cit de atragatoare sunt distractiile voastre. Cultura Madianita era dominata de religia lor care o avea in centru panteonului ei pe zeita Baal. Baal era zeita fertilitatii. Era simbolizata printr-o statuie cu mai multi sini. Inchinarea la Baal avea o aparenta de religie elaborata, in care se aduceau jertfe speciale, si anume mielul, sau iedul trebuie adus ca jertfa si fiert in laptele mamei lui, dar apoi inchinarea se continua cu o urgie sexuala generala.

La o astfel de petrecere au fost invitati tinerii lui Israel de fetele Madianului. Dupa ce au inceput dansul in timpul caruia si-au pierdut citeva piese de vestimentatie, s-au dus si s-au legat de grumazul feciorilor lui Israel si au le-au zis, in viata noatra nu am vazut barbati mai frumosica si voi. Toti erau facuti, voinici, dupa ce au fost la gymul de la fabricile de caramizi ale Egiptului. I-au inviata la dans. Si dansul este expresia pe verticala a dorintelor de pe orizontala.

--

Numeri 25:1  Israel locuia în Sitim; şi poporul a început să se dea la curvie cu fetele lui Moab.

2  Ele au poftit poporul la jertfele dumnezeilor lor; şi poporul a mâncat, şi s-a închinat până la pământ înaintea dumnezeilor lor.

3  Israel s-a alipit de Baal-Peor, şi Domnul S-a aprins de mânie împotriva lui Israel.

►Poti dona prin: BT Pay si Revolut - 0763631321 - https://revolut.me/crestintotal ►Paypal - https://www.paypal.com/paypalme/crestintotalro

De aceia intr-o singura zi in Israel au murit 24 000 de soldati fara nici o sabie scoas din teaca, fara nici o piatra aruncata din prastie, fara nici o sageata aruncata din arc. Din cauza invataturii lui Balaam fiului lui Beor, despre care cei mai multi dintre voi nu ati auzit, dar care si astazi este vie si prosperea mai mult ca niciodata. Ea se numeste ideologia Play Boy, sau “sexul liber” sau si mai seducator “faceti dragoste si nu razboi”.

Din cauza acestei invataturi au pierit mai multi soldati in poporul lui Israel decit in toate razboiele lor de cucerire a tarii Canaan.

Din cauza acestei invataturi vor pierii mai multi tineri din poporul lui D-zeu decit in toate confruntarile crestinismului cu Hitlerismul, cu Comunismul, cu Islamul sau Hinduismul.

A. CAUZELE PROMISCUITATII SEXUALE

Cauzele pentru care tinerii sunt asa de susceptibili la aceasta ideologie.

1 A. CAUZE BIOLOGICE.

1 B. Maturitatea Sexuala precoce, si casatoria tardiva.

In urma cu 100 de ani maturitatea sexuala era in jurul virstei de 15 ani si castoria in jurul  virstei de 17 ani. Acum maturitatea sexuala este la 11-12 ani si casatoria este la 23-24 ani. Este o perioada de mai mult de 10 ani in care persona este matura sexual, cu cel mai inalt nivel de hormoni sexuali in organism si cu lipsa unui cadru legal si moral in care sa isi poate satisface nevoile sexuale.

2B. Sexul ofera placere.

Una dintre cele mai mari placeri fizice este placerea legata de actul sexual. Actul sexual solicita la maximul toate functiile cardio vasculare. Pe vremea cind practicam medicina una dintre indicatiile de baza pe care le dadem bolnavilor cu angina pectorala, sau insuficienta cardica, era sa aiba grija inainte de actul sexual sa ia o tableta de nitrati pentru ca s-ar putea sa faca criza de angina pectorala sau chiar sa moara din cauza solicitarii inimii. Si unul mai hitru imi spunea “Da’poi ce poate fi mai placut domnu doctor deci sa mori cind faci sex.”

Unii incearca sa ii sperie cu bau bau pe tineri, ca sexul nu este bun. Nimeni insa nu ii poate convinge ca sexul produce placere.

citeste mai mult: https://alfaomega.tv

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: