A PLECAT LA DOMNULANUNTURI

🖤Tragedie intr-o famile de penticostali. Gabi Ilovan a trecut la cele veşnice, lăsând nouă copilaşi fără mamă, cel mic de doar două săptămâni. Unul dintre aceştia, preluat de elicopterul SMURD, se zbate pentru viaţa lui

SA NE RUGAM PENTRU ACEASTA FAMILIE!

Ilovan Beniamin copilul de 13 ani a murit!

ACUM LIVE VIDEO: Priveghi pentru Ilovan Gabriela (mama) – 37 de ani și Ilovan Beniamin (fiul ) – 13 ani

Tragedie intr-o famile de penticostali. Gabi Ilovan a trecut la cele veşnice, lăsând nouă copilaşi fără mamă, cel mic de doar două săptămâni. Unul dintre aceştia, preluat de elicopterul SMURD, se zbate pentru viaţa lui la Mureş.

Dincolo de tragedia morţii unui om tânăr este şi faptul că rămân în urmă nouă copilaşi, cel mai mic doar două săptămâni fără mamă.
Mai mult, unul dintre copii, de 13 ani, se afla în maşină, se pare că pe scaunul din faţă şi a fost găsit în stop cardiorespirator de către echipajele medicale, iar după ce a fost resuscitat şi stabilizat, a fost trimis cu un echipaj aerian SMURD la o clinică de specialitate Târgu Mureş, unde se luptă pentru propria viaţă. Se pare că, Gabi a plecat dimineaţă spre Parva pentru a aduce un băiat care, împreună cu fiul ei, să ia autocarul de la ora 6 pentru a pleca la cules de struguri în Spania. Într-o curbă, pe DJ 172, în Parva, a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.
În maşină se aflau cinci persoane, şoferul şi patru pasageri, dintre care, se pare că, trei erau copiii ei. Doi dintre copiii ei nu au fost răniţi, refuzând transportul la spital.
Bunul Dumnezeu să ocrotească familia Ilovan şi să-i dea putere pentru ca aceşti copii să crească mari

sursa: http://www.rasunetul.ro

http://www.bistriteanul.ro/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: