Reclame
ULTIMELE STIRI

Tony Berbece: Din vremurile când rugăciunea unea familia


Au exista vremuri în care oamenii nu se închinau înainte de culcare la “Sfântul Facebook”, nici la “Sfântul TV”, nici la “Sfântul Game of Trons” sau la alte seriale cu “n” sezoane, ci se adunau cu mic și mare pe genunchi, citeau din Scriptură, vorbeau despre lucruri vrednice de a primi atenție, aveau părtășie unii cu alții, tatăl și mama dădeau sfaturi de neuitat copiilor, după care adormeau cu toții cu sufletele ușurate și curate.

Acolo pe genunchi, părinții își învățau copiii cum să vorbească cu Dumnezeu, ce probleme sunt cu adevărat probleme, ce merită cu adevărat atenție, îi învățau respectul față de cele sfinte și curate, îi învățau să se exprime atât înaintea celor mari cât și înaintea divinității. Îi învățau mulțumirea și curajul, să creadă în ei și în ajutorul lui Dumnezeu.

Azi, sunt părinți care nu și-au auzit copiii exprimându-se și nu știu că aceștia au grave probleme în a o face, pentru că nimeni nu i-a ascultat cu adevărat. Am întâlnit adolescenți care atunci când voiau să zică ceva mai mult oftau decât vorbeau, pentru că nu prea au avut șansa de a spune nimănui ce simt și ce gândesc.

Azi sunt copiii care nu au auzit niciun sfat de bine și niciun îndemn la înfrânare și la atenție față de pericolele acestei lumi. Altarul din sânul familiei asta face, unește părinții cu copiii și apoi întreaga familie cu Cerul. De ce nu mai e familia un colț de rai? Pentru că lipsește această părtăsie.

Sănătatea morală a unei familii va spori sau dispărea în funcție de lucrurile la care se închină, ai zilnic de ales la ce să te închini tu și familia ta pentru că de la prima clipire a ochilor ființa noastră caută cui și cum să se închine.

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22400 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: