Reclame
ULTIMELE STIRI

Devoțional: O glorie mai mare


”El le-a mai zis: „Luaţi seama la ce auziţi. Cu ce măsură veţi măsura, vi se va măsura şi vi se va da şi mai mult.” (Marcu 4:24)

Isus știa că aceste cuvinte li s-ar părea ciudate urechilor neduhovnicești, așa că El a precedat mesajul său spunând: ”Cine are urechi de auzit, să audă.” (4:23) El ne spune în esență: ”Dacă inima voastră este deschisă Duhului lui Dumnezeu, veți înțelege ce trebuie să vă spun.”

Ce spune de fapt Isus în acest pasaj? El vorbește despre slava lui Dumnezeu în viețile noastre – adică prezența manifestă a lui Hristos. Domnul măsoară prezența Sa glorioasă în diferite cantități, indiferent dacă este vorba de biserici sau de indivizi. Unii nu primesc nimic din gloria Sa, dar alții primesc o măsură din ce în ce mai mare, emanând din viețile și bisericile lor, în cantități mai mari și mai mari.

Dumnezeu a promis că va revărsa Duhul Său asupra poporului Său în aceste ultime zile. Într-adevăr, toată Scriptura indică o biserică triumfătoare, plină de glorie la sfârșitul vremurilor. Isus însuși a spus că porțile iadului nu vor birui biserica Sa, așa că, indiferent de cât de înverșunat este Satan, el nu poate opri lucrarea lui Dumnezeu. Isus l-a biruit!

Pavel scrie: ”Dar fiecăruia din noi harul i-a fost dat după măsura darului lui Hristos.” (Efeseni 4:7) Fiecare dintre noi a primit o măsură a Duhului lui Dumnezeu în conformitate cu măsura sa divină. Pavel scrie: ”Prin harul care mi-a fost dat, eu spun fiecăruia dintre voi să nu aibă despre sine o părere mai înaltă decât se cuvine, ci să aibă simţiri cumpătate despre sine, potrivit cu măsura de credinţă pe care a împărţit-o Dumnezeu fiecăruia.” (Romani 12:3)

Care este scopul lui Dumnezeu în măsurarea Duhului Său – gloria și prezența Lui – pentru fiecare dintre noi în cantități diferite? El face acest lucru pentru un singur scop: ”Până vom ajunge toţi la unirea credinţei şi a cunoştinţei Fiului lui Dumnezeu, la starea de om mare, la înălţimea staturii plinătăţii lui Hristos.” (Efeseni 4:13)

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9260-devotional-o-glorie-mai-mare#ixzz5PMMd5JQO
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22403 articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: