ANUNTURI

Marius Pașcan: Ministerul Educației vrea să educe părinții împotriva familiei tradiționale

Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, deputatul Marius Paşcan, a declarat că Ministerul Educaţiei vrea să educe părinţii împotriva familiei tradiţionale, să promoveze „omul nou”, care nu are familie, naţionalitate, ţară sau identitate.

„Ministerul Educaţiei Naţionale a lansat o dezbatere publică pe un proiect de strategie naţională de educaţie parentală, care urmează să fie adoptat prin lege. Ideea pare simplă: se introduce o nouă profesie/ ocupaţie, de educator parental; se creează un sistem naţional de educatori parentali; aceştia vor educa pe părinţi şi părinţii vor educa pe copii. În acest sens, Academia Română a exprimat o poziţie oficială constatând că proiectul MEN nu are nici un specific românesc, cu implicaţii enunţate explicit împotriva familiei tradiţionale, ca nucleu al vieţii sociale, culturale, morale şi creştine, milenare a românilor, presupune o educaţie uniformă a copiilor, fără diferenţe de sex, de particularităţi antropologice şi psihologice, de mediu comunitar (rural, urban), etnic. Proiectul echivalează cu o încercare, asemănătoare celor din statele cu regimuri totalitare internaţionaliste sau globaliste, de obţinere a ceea ce s-a numit mereu ‘omul nou’, fără familie, fără naţionalitate, fără ţară, fără identitate”, a arătat Marius Paşcan.

Acesta a spus că, în anul Centenarului Marii Uniri, când se face şi bilanţul realizărilor de excepţie ale românilor, „educaţi în spiritul tradiţiilor noastre, renunţarea la aceste tradiţii ar însemna un act de trădare naţională”.

Citeste mai mult:

https://romanialibera.ro/actualitate/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: