EDITORIALE

Tony Berbece: Când Dumnezeu îți dă block

Facebook-ul are o funcție de a bloca pe toți cei care pentru tine sunt un deranj, pe obraznici, certăreți, vulgari și pe toți cei care iți produc tulburare din cale afară de tare. Cei care utilizează Facebook-ul știu ce înseamnă asta, fiecare am blocat sau am fost blocați la rândul nostru. Dar asta este cea mai mică problemă. Adevărata problemă este când simți că Dumnezeu e prea departe pentru tine, că orice ai spune nu te aude, că rugăciunile tale sunt seci și lipsite de vlagă.

Biblia spune că rugăciunile celui care alege să trăiască în păcat sunt o scârbă înaintea Domnului. Mulți oameni care trăiau departe de Dumnezeu mi-au povestit cum se rugau pe când mintea lor era întunecată. De exemplu cineva se ruga ca partenerul de viață să-l înșele ca să poată divorța, altcineva se ruga ca Dumnezeu să-l omoare pe dușmanul lui în cel mai violent mod posibil. Altul se ruga ca Dumnezeu să-i ia viața ca să nu fie nevoit el să se omoare.

Când trăiești departe de Dumnezeu ar trebui să ai o singură rugăciune: “Doamne, iartă-mă și reabilitează-mi mintea și viața!” Aceasta este rugăciunea care-L face pe Dumnezeu să te audă din nou.

Vrei tu să te audă Dumnezeu sau vrei să rămâi în continuare blocat față de urechea Lui? Alegând sfințenia ieși singur de sub Cerul de aramă.

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1775705802477531/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: