EDITORIALE

Despre Adormirea Maicii Domnului

Despre Adormirea Maicii Domnului

15 August, o zi semnificantă pentru poporul român și nu numai, o zi destul de apreciată de toți și sărbătorită de mulți. Auzeam azi dimineață un raport la radio despre ceea ce românii venerează mai mult cu privire la credința lor mai exact la capitolul “sfinți”. Pe primul loc nu se afla Dumnezeu, așa cum se cuvine ci Arsenie Boca. Pe al treilea loc, spre surprinderea mea, se afla Isus Hristos. Am cercetat mai adânc situația și aflu mai mult căci e adevărat, pe următorul loc situându-se Maria, Maica Domnului. Trist este că e cam pe primul loc Maria, ea a devenit chiar o așa numită “iertătoare de păcate” sau chiar am citit undeva “salvatoarea sufletelor din iad”. Mă întrebam: ce legătura are pseudonimele acordate Sfintei Maria cu Biblia? Răspunsul a fost categoric “nici una!”. Constatez că Maria a devenit un fel de idol, un fel de dumnezeu închipuit care poate ierta păcatele chiar, pentru români, mulți dintre noi uitând că a fost doar un om, și în continuare nu poate lua atributele lui Dumnezeu. Menționez din nou: nimeni nu poate salva suflete din păcatele lor decât Isus! Nimeni nu poate ierta păcatele decât Isus! Nici un sfânt nu te poate ajuta după ce el a murit decât Isus care defapt a fost singurul care a învins moartea și e viu în vecii vecilor! Nimeni nu îți poate asculta rugăciunea decât Isus! Biblia spune clar în Apocalipsa un singur lucru despre sfinți și activitatea lor prezentă, în aceste momente: „Când a rupt Mielul pecetea a cincea, am văzut sub altar sufletele celor ce fuseseră înjunghiaţi din pricina Cuvântului lui Dumnezeu și din pricina mărturisirii pe care o ţinuseră. Ei strigau cu glas tare și ziceau: „Până când, Stăpâne, Tu, care ești sfânt și adevărat, zăbovești să judeci și să răzbuni sângele nostru asupra locuitorilor pământului?” Fiecăruia din ei i s-a dat o haină albă și i s-a spus să se mai odihnească puţină vreme, până se va împlini numărul tovarășilor lor de slujbă și al fraţilor lor, care aveau să fie omorâţi ca și ei.”

‭‭Apocalipsa‬ ‭6:9-11‬

Sfinții nu fac altceva decât așteaptă finalul tuturor lucrurilor. Ei nu au nici puterea de a ierta păcatele, nici de a asculta rugăciuni și nici de a ajuta pe cineva de pe Pământ. Isus Hristos este singurul destul de bun, destul de plin de iubire ca să poată să facă toate acestea! El a plătit prețul păcatului meu și al tău, nimeni altcineva nu a făcut asta și nimeni nu poate ierta păcatele decât El! Maria totuși a spus un lucru despre Isus, cuvinte rămase peste veacuri: “Să faceți orice vă va zice.” Glasul lui Isus răsună astăzi: Întoarce-te de la păcatele tale și crede în jertfa lui Isus. Isus te cheamă la El, nu ai vrea tu să îl asculți?

Dumnezeu să te binecuvinteze pe tine, cel care citești acest mesaj, cu viața veșnică! Doar crezând în Isus pe acest pământ poți avea viața veșnică. „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veșnică.”

‭‭Ioan‬ ‭3:16‬ ‭

https://www.facebook.com/100000650071081/posts/2034812639883719/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: