ANUNTURIEDITORIALE

Devotional – Sunteti iubiti la fel cum a fost iubit Isus

Duhul Sfânt mi-a mişcat duhul cu privire la dragostea Lui și m-a condus la acest pasaj: „Dar voi, preaiubiţilor, zidiţi-vă sufleteşte pe credinţa voastră preasfântă, rugaţi-vă prin Duhul Sfânt, ţineţi-vă în dragostea lui Dumnezeu şi aşteptaţi îndurarea Domnului nostru Isus Hristos pentru viaţa veşnică” (Iuda 20-21).

Pe măsură ce citeam aceste versete, am auzit că Duhul mi-a șoptit în: „Tu n-ai intrat încă în plinătatea și bucuria iubirii Mele. Ai dreptatea ta teologică, dar nu ai experimentat extazul și odihna de a te păstra în dragostea Mea. Există un întreg ocean al dragostei Mele pentru tine în care să poţi înota.”

Biblia este plină de adevărul iubirii lui Dumnezeu, dar uneori îmi permit să mă întreb cum ar putea Domnul să mă iubească vreodată. Nu mă îndoiesc de dragostea Lui, pur şi simplu nu reușesc să rămân în cunoașterea și asigurarea dragostei Sale pentru mine.

Dragostea lui Dumnezeu trebuie să ne fie descoperită de Duhul Sfânt, iar revelația vine în parte când ne naștem din nou. Dacă ați întreba pe majoritatea creștinilor ce știu despre dragostea lui Dumnezeu față de ei, ei ar răspunde: „Știu că Dumnezeu mă iubește pentru că și-a dat Fiul să moară pentru mine.” Și ar cita versetul din Ioan 3:16: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.”

Cu toate acestea, secretul înțelegerii dragostei lui Dumnezeu este secretul unei vieți învingătoare. Mulțimi de oameni cresc reci și devin leneși spiritual, deoarece nu cunosc dragostea Domnului față de ei. Ei nu înțeleg că cea mai mare armă împotriva atacurilor lui Satana este de a fi pe deplin convinşi de dragostea lui Dumnezeu faţă de noi.

În rugăciunea lui Isus adresată Tatălui din Ioan 17, El a rostit această rugăciune remarcabilă: „Eu le-am dat slava pe care Mi-ai dat-o Tu, pentru ca ei să fie una, cum şi Noi suntem una – ca să cunoască lumea că Tu M-ai trimis şi că i-ai iubit cum M-ai iubit pe Mine. Tată, vreau ca acolo unde sunt Eu, să fie împreună cu Mine şi aceia pe care Mi i-ai dat Tu, ca să vadă slava Mea, slavă pe care Mi-ai dat-o Tu; fiindcă Tu M-ai iubit înainte de întemeierea lumii.” (17:22-24)

Citeste mai mult la http://alfaomega.tv/devotional/9228-devotional-sunteti-iubiti-la-fel-cum-a-fost-iubit-isus#ixzz5Nqaa9LjL
Follow us: @alfaomegatv on Twitter | alfaomegatv on Facebook

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: