ANUNTURI

Abuzurile Barnevernet și complicitățile statului norvegian, scoase la iveală după aproape trei ani de BBC: Lista celor care au susținut Barnevernet și statul norvegian în timpul dramei familiei Bodnariu

Recent, televiziunea britanică BBC a publicat un amplu documentar despre scandalul care a învăluit Instituția pentru Protecția Copilului din Norvegia(Barnevernet) după ce un expert al acesteia a fost arestat și condamnat la doar 22 de luni de închisoare pentru posesia de pornografie infantilă. Jurnaliștii BBC au intervievat mai multe victime ale Barnevernet, arătând cum autoritățile norvegiene încearcă să mușamalizeze faptul că un personaj cu asemenea apucături deviante a decis asupra despărțirii a sute de copii de familiile lor.

Barnevernet a devenit cunoscută în România din cauza cazului familiei Bodnariu. Acum trei ani, în țară exploda cazul acestei familii, care acuza că Barnevernet i-a luat abuziv toți cei cinci copii (inclusiv unul în vârstă de câteva luni) pe motiv de violență și îndoctrinare religioasă.

La vremea respectivă, asociațiile care apără familia, dar și toate cultele religioase, au luat act de acest caz și s-au solidarizat cu familia Bodnariu. În schimb, au existat atunci și destule voci – în special din rândul mass-media dar și din societatea civilă de serviciu, care au luat apărarea Barnevernet și a Norvegiei, în ciuda evidenței,  dar din convingerea că tot ce-i străin e minunat. Între timp, familia Bodnariu și-a primit copiii înapoi în justiție. Reamintim că prin aceeași situație a trecut și familia Nan, care a câștigat și ea copiii înapoi.

Recent, senatorul Titus Corlățean făcea o afirmație de o gravitate foarte mare. Acesta a spus, în cadrul unei emisiuni televizate, că în jurul Barnevernet s-a creat o adevărată rețea de organizații și interese, în care se învârt sume de ordinul sutelor de mii de euro și aceștia au nevoia ca instituția „să producă” cazuri precum al familiei Bodnariu sau al familiei Nan, pentru a nu pierde finanțările.

Azi, când adevărul despre Barnevernet și despre înfiorătoarea industrie a pedofiliei din Norvegia, a ajuns până și-n cea mai liberală presă din Occident, ActiveNews vă prezintă o scurtă listă a celor care au preferat idolatria față de realitate.

--
  1. Lucian Mîndruță – Digi FM

Acesta spunea că „Norvegia e o țară luminată, care caută binele tuturor la nivel de lege și organizare a societății. In vreme ce cultele care pun accent pe indoctrinarea copiilor… ei bine, nu sunt un mare fan. Eu cred ca părintii nu au dreptul sa ceara copiilor sa creadă in ceva. Pot sa le de anumite directii morale, dar nu ii pot obliga la credință si nici la toceala dogmatica…

Nu mai zic de bătaie. Bataia nu e acceptabila nici in Norvegia si nici in România. Si cei care se poziționează de partea celor cu bătaia, oricât de părinti ar fi, sunt, după mine, vinovați de abuz prin ricoșeu.”

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura