EDITORIALE

Tony Berbece: Sfinții dintre țigări și alcool

Fiind în vacanță m-am dus la un magazin să-mi cumpăr de-ale gurii. Când să plătesc produsele la casă m-a indignat maxim văzând o icoană cu trei sfinți înconjurată de zeci de pachete de țigări și de zeci de sticle de alcool. De ce erau puși sfinții aceștia acolo? Cumva ca să dea binecuvântarea? La ce? La păcat și autodistrugere? La vicii?

Mă întristează foarte tare când văd că românii, cât și alte popoare, cred că au un dumnezeu și o mulțime de sfinti pe lângă ei, care sunt de acord cu toate câte fac. Ei cred total greșit că Dumnezeu dă aprobator din cap la orice păcat care se face.

Dragilor, sfinții aceștia cărora unii le-au făcut icoane ca să se închine la ele (ceea ce este nebiblic), nu au fost niciunul dintre ei și niciodată de acord cu viciile și autodistrugerea, cu destrăbălarea și cu o viață duplicitară, adică acum îmi fac cruce și apoi păcătuiesc strașnic. Ca unii tiriști care au cabina tapițată cu icoane și cruci dar opresc pe dreapta la femeile care-și vând trupurile pe bani.

Acești sfinți au strigat și ei cât au putut de tare: “Cine rostește Numele Domnului să se depărteze de fărădelege!” Nu au tolerat niciodată păcatul, ci din contră au chemat la renunțarea deplină a oricăruia dintre ele.

Așadar, fugiți de credința aceea, care, cum spune Profetul Isaia, a unit sărbătoarea cu păcatul, iată ce a zis Domnul prin el: „Nu mai aduceţi daruri de mâncare nefolositoare – zice Domnul, căci Mi-e scârbă de tămâie. Nu vreau luni noi, sabate şi adunări de sărbătoare, căci nu pot să văd nelegiuirea unită cu sărbătoarea. Urăsc praznicele voastre, Mi-au ajuns o povară, nu le mai pot suferi. Când vă întindeţi mâinile, Îmi întorc ochii de la voi (Isaia 1:13-15)”

--

Ei zic ca dau o sărbătoare în cinstea Domnului dar “mănâncă” păcatul ca pâinea. Asta este o scârbă înaintea Lui. Ne pocăim de credința asta duplicitară? Sau mergem înainte în minciună?

Doamne ajută!

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARSdNhNBciTBXTHrcpzNjgfToDAECLBq7cJI9mG-1vrQybRIuEn2K7OlODTYcitp7Oo&fref=nf

--

-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura