EDITORIALE

Tony Berbece: Românii și beach day-ul

Eram în mall cu niște prieteni când la un moment dat o tânără din grupul nostru a primit un mesaj. Ni l-a citit pentru că nu știa dacă e o farsă sau nu, suna mai degrabă ca o glumă proastă. Un coleg de muncă o anunța că a doua zi va fi beach day așa că ar fi bine să vină la muncă în costumație de plajă. Adică cât mai sumar. S-a dovedit a fi adevărat și nu o farsă fără gust.

Doamne! Ce vremuri trăim? Unde e rușinea și bunul simț? Chiar nu mai e deloc pudoare? Cum poți tu ca bărbat să-ți anunți colegele ca a doua zi să vină chiar în costum de baie “dacă vor” că e beach day. Odinioară asta ar fi intrat chiar la hărțuire sexuală, adică tu mă pui ca la servici să-mi expun cât mai mult din corp. Cum vine asta?

După beach day urmează naked day, așa au ajuns ca în țări, mult mai “civizilate” și nu așa “încuiate” ca a noastră, să vezi pe stradă mărșăluind sute de oameni care să nu aibă nici măcar lenjerie intimă pe ei (vezi Anglia).

Dragilor, nu tot ce vine din afară e bun. De ce ne grăbim să adoptăm toată prostia și incultura? Dacă ceva vine dintr-o țară care are zgârie nori și salariul minim pe economie 3000 de euro/dolari nu înseamnă că trebuie să facem ca ei că sunt mai “emancipați”.

Spune nu prostie și îndobitocirii și mai ales nu fi o pricină de isiptă, ferește-te să faci pe cineva să cadă în păcat!

https://www.facebook.com/100001143847506/posts/1756348367746608/

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: