ANUNTURI

Nick Vujicic: „Ştiu că nu Dumnezeu mi-a dat această durere”

Evanghelistul australian Nick Vujicic, vorbitorul motivaţional care s-a născut fără mâini şi picioare a declarat spectatorilor emisiunii „Lifeclass”, a celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, că o credinţă vie l-a ajutat să continue în ciuda limitărilor fizice.

Povestea lui Nick este cunoscută de sutele de milioane de persoane care i-au urmărit videoclipurile pe Youtube, care i-au ascultat discursurile motivaţionale sau care i-au citit cărţile.

 

În prezent, viaţa lui Vujicic este mai plină de semnificaţie decât a multor persoane fără dizabilităţi. La 30 de ani, Nick joacă golf, fotbal, înoată şi face salturi cu paraşuta. Anul trecut s-a căsătorit şi soţia sa este însărcinată în 21 de săptămâni, cu primul lor copil. Însă viaţa lui nu a fost mereu aşa. O perioadă nu a mai frecventat şcoala deoarece colegii îl jigneau, iar în copilărie credea că este inutil şi şi-a dorit să moară.

 

„Ştiu că nu Dumnezeu mi-a dat această durere, dar ce a vrut Cel Rău să transforme în ceva rău a devenit ceva bun sub influenţa lui Dumnezeu. Atunci când îţi pui credinţa în acţiune, nimic nu te poate ţine în loc”, a explicat Vujicic.

 

Într-un interviu separat pentru emisiunea „CBS Sunday Morning”, Vujicic a mai declarat că el nu se consideră o persoană cu dizabilităţi. „Uneori uit că nu am mâini şi picioare”.

sursa: semneletimpului.ro

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: