EDITORIALE

Destin cumplit pentru o familie de evanghelici: cinci copii din șase, victime ale unor accidente rutiere

Un accident grav s-a petrecut sâmbătă în centrul municipiului Oradea. Patru surori au ajuns la spital după ce un șofer inconștient le-a lovit în plin, deși copilele se aflau pe trotuar. Impactul a fost atât de puternic, încât două dintre fete au fost târâte câțiva metri sub mașină, de unde au fost scoase de pompierii de la descarcerare. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să-i amputeze gamba stângă uneia dintre ele. Trist este că fetele mai au un frate, tot victimă a unui accident rutier, aflat în comă de aproape un an.

 

Cele patru surori se întorceau dintr-o excursie şi îl aşteptau pe fratele lor în Centrul Civic al oraşului, pentru a le duce acasă. Chiar în fața sediului Poliției Rutiere, au fost izbite în plin, în timp ce stăteau pe trotuar. Fratele victimelor a ajuns la locul accidentului exact în momentul în care erau luate de ambulanță.

Toate cele patru fete cu vârste de 7, 11, 14 și 19 ani au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență din Oradea. Una dintre ele va fi externată, însă celelalte, aflate în stare mai gravă, rămân sub supravegherea medicilor.

„Cea mai mică dintre surori a suferit un traumatism cranian și toracic, escoriații, va fi internată pentru supraveghere la Spitalul Municipal. A treia a suferit o amputație traumatică la nivelul gambei stângi, a plecat cu elicopterul la Spitalul Județean din Timișoara, pentru a se încerca reimplantarea, dacă va fi posibil, și cea de-a patra, cu un traumatism cranian, fracturi ale oaselor craniului, fracturi costale multiple, va rămâne internată la Spitalul Județean, secția de neurochirurgie”, a declarat dr. Hadrian Borcea, șeful UPU-SMURD Oradea.

Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Tragedia familiei e cu atât mai mare cu cât fetele mai au un frate în comă de aproape un an, tot victimă a unui accident rutier.

 

Daca doriti si voi sa ajutati familia celor 4 fete care au fost implicate in accidentul din acest weekend o puteti face printr-o donatie direct in conturile familiei. Fiecare putem sa ne implicam oricat de putin! Avand in vedere accidentul in care a fost implicat fratele lor acum un an, fondurile familiei sunt destul de limitate iar recuperarea celor 4 va lua timp si multe resurse materiale

Nume : Toma Alex – Catalin

EUR : RO83BTRLEURCRT0428228401

RON : RO36BTRLRONCRT0428228401

https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/destin-cumplit-pentru-o-familie-din-oradea-cinci-copii-victime-ale-unor-accidente-rutiere-971404

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Check Also
Close
Back to top button
%d blogeri au apreciat: