Reclame
ULTIMELE STIRI

Iuga Viorel: Definirea căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie nu a fost iniţiativa PSD, ci fost iniţiativa a peste 3 milioane de cetăţeni ai României.


Discutau despre referendum. Din modul în care puneau problema, un novice ar fi fost convins că sunt specialişti. În realitate, invitaţii erau naivi. Prima greşeală pe care o făceau era legarea referendumului de PSD. Dacă aş fi putut interveni le-aş fi spus scurt: informaţi-vă! Definirea căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie nu a fost iniţiativa PSD, ci fost iniţiativa a peste 3 milioane de cetăţeni ai României. Perseverenţa în cererea drepturilor constiţionale, nu a fost a PSD, sau a unui alt partid, ci a Coaliţiei pentru familie şi a românilor care cred în valoarea familiei. Organizarea referendumului legal nu este un privilegiu pe care îl face PSD cuiva, ci reprezintă respectarea unui drept constituţional. Nici rezultatul votului nu îl va decide PSD, ci îl vor decide cetăţenii României care se vor prezenta la vot. A doua mare greşeală vizibilă în discuţie era minimalizarea întăririi instituţiei familiei. Invitaţii discutau despre copiii abandonaţi, despre abuzul în relaţii, despre sărăcie, despre escaladarea abandonului şcolar, precizând că acestea nu au nimic de-a face cu familia. Total eronat. Problemele amintite, ca şi multe altele, nu îşi vor găsi rezolvarea în alocarea unor fonduri şi în scriera sau copierea unor proiecte. Ele se vor rezolva pozitiv şi durabil numai atunci când România va recunoaşte valoarea familiei, va ajuta tinerii să înceapă viaţa de familie corect şi să o trăiască pe principiile care au susţinut familia generaţii la rând. Dacă aveam posibilitatea să intervin şi aici aş fi spus invitaţilor: informaţi-vă!
Sau poate că nu ei, ci eu eram naivul. Poate că invitaţii emisiunii nu erau naivi, ci nocivi. Poate că ei sunt conştienţi de valoarea familiei şi sunt convinşi că societatea poate fi distrusă numai dacă este distrusă familia.
Domnilor şi doamnelor, pentru cei ca voi, care vor să distrugă şi mai tare societatea românească, am o veste tristă. În ciuda atacurilor neprincipiale, în ciuda faptului că aţi încălcat legea şi că aţi încercat să zugrăviţi susţinătorii familiei în cele mai urâte culori, drumul spre organizarea referendumului îşi continuă drumul normal.
Sper din toată inima ca Dumnezeu să îi trezească pe cât mai mulţi români şi în România, familia să revină la locul ei de cinste. Numai aşa România poate avea viitor.

https://www.facebook.com/iugaviorel.ro/

Reclame

Sustine Proiect CT 2019. Dumnezeu te va rasplati!

$5.00

Banner filme

Articole recente: LibrariaCT.ro

Despre ADMIN (22063 de articole)
Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: