ANUNTURI

Tony Berbece: Din Sodoma și Gomora nu iese nicio familie întreagă…

Stăteam și meditam la istoria tristă a acestor cetăți depravate. Dumnezeu se mai îndură de o singură familie pentru care trimite “gărzi speciale” pentru a o scoate afară, însă era deja prea târziu pentru ei, nu ajunge întreagă la locul de scăpate. Păcatul deja le mâncase sufletul cum a făcut cu mulți astăzi.

Părem doar niște spectatori simpli și nevinovați înconjurați de imoralitate, dar defapt tăcerea noastră este îngrăsământul cel mai bun pentru ei, luăm parte la mizeriile lor. Lăsându-i să-și dea legi, să dicteze tonul, să ne pângărească Bisericile, credința, cugetele și familia, lăsăm pe nesimțite să ne intre depravarea în suflete.

Aud că în Anglia, într-un orășel, au interzis publicitatea pentru evanghelizarea făcută de Franklin Graham. Tot în Anglia zeci de mii de oameni au protestat împotriva președintelui Trump doar pentru că e de partea familiei și a tăiat în America elanul acestei depravări. În România se fac tabere de reeducare a tinerilor pentru a le stoarce orice altă fărâmă de cuget și moralitate. Sunt hoți, cred că în mediile sărace vor putea momi suflete cu o vacanță pentru ca apoi să le învenineze cu rodul minții lor blestemate. Diavolul e șiret.

Soția lui Lot era “streight” dar iubea Sodoma, a nesocotit porunca lui Dumnezeu și s-a uitat înapoi cu regret la faptul că prietenii aceia ciudați care voiau să-i violeze musafirii erau pedepsiți. Fetele lui Lot erau deja în metastaza spirituală, când au ajuns departe de mirosul de fum și pucioasă au uitat imediat că Dumnezeu pedepsește păcatul și au ispitit pe tatăl lor cu alcool urmând apoi alte urâciuni.

Dumnezeu va judeca aspru și Europa și orice altă parte a lumii în care spurcăciunea aceasta a pătruns. Nu vor veni vremuri de pace, ci de judecată. Rugați-vă ca cei ce primesc îndreptarea să scape!

https://www.facebook.com/tony.profides?hc_ref=ARTZGla7R-VX9kFFbbaWabZGID-eab-iOmRBG4aNMMPOfLnafHk8UUHACwHMwTu3lRQ&fref=nf

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: