ANUNTURI

Noul micro-cip a lui Bill Gates este prevăzut pentru lansare în acest an !!

BILL GATES inventează un CIP RFID pentru CONTROLUL NASTERILOR. Va fi implantat permanent in mana si va putea fi pornit/oprit prin telecomanda de o terta parte. Va fi lansat anul acesta

Bill Gates inventează un microchip de uz uman, care poate fi pornit/oprit wireless, pentru controlul nașterilor

Noul dispozitiv miniatural al miliardarului este prevăzut pentru lansare în acest an.

Noul microchip al lui Bill Gates (n.t.: o slugă a satanei) este prevăzut pentru lansare în acest an.

Miliardarul globalist Bill Gates și echipa sa au inventat un nou microchip pentru uz uman, îngrijorător, care urmează să fie lansat în acest an. Noul dispozitiv va fi încorporat chirurgical sub pielea persoanei și va acționa ca un mecanism de control al nașterilor, ce poate fi controlat de la distanță cu un comutator ”pornit / oprit”.

--

Comercializat ca un ”prezervativ mai bun”, microchipul vor acționa ca un contraceptiv, permițând persoanei chipate sau unei terțe părți să ”transfere tehnologiei wireless” posibilitatea de a avea o sarcină prin apăsarea unui comutator.

Fondatorul miliardar al Microsoft spune că dispozitivul mic, în mod normal încorporat în partea cărnoasă a mâinii unei persoane, ar trebui să fie disponibil în cursul acestui an, după ce testarea în Africa este completă.

citeste mai mult: http://ortodoxinfo.ro/2018/07/21/bill-gates-inventeaza-un-cip-rfid-pentru-controlul-nasterilor-va-fi-implantat-permanent-in-mana-si-va-putea-fi-pornit-oprit-prin-telecomanda-de-o-terta-parte-va-fi-lansat-anul-acesta/

--
-

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button

Descoperă mai multe la CrestinTotal.ro

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura