ANUNTURI

Pastor Chris Reverley – Mesaj pentru crestinii romani din diaspora (video)

„Este foarte important ca voi care urmati pe Domnul, sa va impartasiti credinta cu NOI PAGANII, la locul de munca. Acum 100 de ani Anglia era o tara crestina. Dar nu si azi…”
Acesta a fost mesajul Pastorului Chris Reverley in calitate de gazda, in deschiderea evenimentului  „O FAMILIE UNITA”, care s-a desfasurat in acest an, pentru prima oara intr-o biserica englezeasca.
(FAIRFIELD CHURCH – London)
Vedem cum in fiecare an Dumnezeu ne surprinde intr-un mod extraordinar, cu ocazia acestui eveniment. Este o bucurie imensa sa vezi cum 5 biserici se unesc pentru a lauda acelasi Dumnezeu.
 Am ales acest nume, pentru ca ne dorim sa fim cu adevarat O FAMILIE UNITA IN HRISTOS, inspirati din rugaciunea Domnului: „Ma rog ca toti sa fie una… CA LUMEA SA CREADA CA TU M-AI TRIMIS”.
Daca azi oamenii nu mai cred in Evanghelie, este probabil si din cauza faptului ca biserica este mai dezbinata si mai „vitrega” ca oricand.
Obiectivul nostru si dorinta lui Cristos, este sa luptam pentru unitate.
 “Pentru ca, în Numele lui Isus, să se plece orice genunchi, şi ORICE LIMBA să mărturisească, că Isus Hristos este Domnul!” (Filipeni 2:10,11)

ADMIN

Nu va ingrijoarti,dar,de ziua de maine; caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi. Ajunge zilei necazul ei

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
%d blogeri au apreciat: